Orgonite maken en giften: handleiding en achtergrond – pdf nu beschikbaar

orgonite-maken-en-giften:-handleiding-en-achtergrond-–-pdf-nu-beschikbaar

06-03-21 10:35:00,

Er zijn in Nederland en Vlaanderen steeds meer mensen die zendmasten, scholen en andere plekken ontstoren met orgonite. Om beginners en gevorderden te ondersteunen schreef ik een uitvoerige handleiding voor al deze Nederlandstalige Etheric Warriors. Deze is nu als e-book (pdf) beschikbaar.

Don Croft over het effect van giften met orgonite

In 2004 las ik voor het eerst over orgonite. Het enthousiasme van de mensen in combinatie met nieuwe begrippen als ‘giften’ en ‘towerbusters’ was intrigerend maar ook enigszins bevreemdend. Het duurde tot in 2005 vooraleer ik zelf met orgonite aan de slag ging om het eens uit te proberen. Het was het begin van een bijzondere ontdekkingsreis.

Er is op het wereldtoneel ondertussen heel wat gebeurd en orgonite is actueler dan ooit.

Verdwazende invloed wegwerken

Onder andere naar aanleiding van mijn recente artikels zijn er momenteel tientallen mensen met orgonite aan de slag in Nederland en Vlaanderen. Dat is prachtig nieuws! De versnelling in het ontstoren (giften) van zendmasten en andere plekken is hard nodig. Mensen hebben gezondheidsklachten en het politieke circus dat momenteel bezig is rondom de coronacrisis gaat hard.

Gezondheid, vrije meningsuiting, recht op menselijke basisbehoeften staan onder druk. Dit is de apotheose van een voorbereiding die reeds eeuwen aan de gang is en die van achter de schermen gestuurd en ondersteund wordt door zwarte magie.

Eerder dan ons te vermoeien met nutteloze discussies met nietsvermoedende medeburgers, laten we het licht schijnen door de verdwazende invloed van die zwarte magie weg te werken.

Eerder dan te wachten tot anderen ook wakker worden, trekken we de gordijnen open zodat het licht binnenkomt.

De steen van David

Anderen overtuigen is een doodlopend spoor. Heb geen angst, maar steek ook je kop niet in het zand. Er is actie nodig, intelligente actie: orgonite deponeren bij zendmasten, scholen en op andere plaatsen van belang.

Het gaat voorbij aan de conditionering die we allen met ons meedragen, want het vergt een leap of conscience om dit als (een flink deel van) de oplossing te zien voor wat er gaande is. Orgonite is de steen van David waarmee Goliath een flinke slag zal worden toegebracht. We duwen de deur van de mentale gevangenis steeds verder open.

Omdat het wellicht niet lang meer zal duren vooraleer onafhankelijke sites zoals Transitieweb zullen worden aangepakt (‘domestic terrorism’ is de term die in de VS al de kop opsteekt voor alternatief geluid),

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: