Forbes Magazine in 2010: “Waarom heeft de WHO een pandemie in scène gezet?” – en waarom is dat artikel verwijderd? – Frontnieuws

forbes-magazine-in-2010:-“waarom-heeft-de-who-een-pandemie-in-scene-gezet?”-–-en-waarom-is-dat-artikel-verwijderd?-–-frontnieuws

07-03-21 09:36:00,

Opmerking: dit artikel, gepubliceerd op 5 februari 2010, verscheen oorspronkelijk in Forbes. Het werd ergens midden oktober 2020 zonder uitleg verwijderd. Een screenshot van het Forbes-artikel dankzij archive.org vindt u hier, hieronder reproduceert Frontnieuws het in het Nederlands vertaald.

Forbes op 5 februari 2010:

De Wereldgezondheidsorganisatie is plotseling als een kakelende “De hemel komt naar beneden!” Chicken Little overgegaan naar het gillen als een vastzittend varken. De reden: beschuldigingen dat het agentschap opzettelijk de varkensgriep hysterie heeft aangewakkerd. “De wereld maakt een echte pandemie door. De beschrijving van de pandemie als nep is onjuist en onverantwoordelijk”, beweert het agentschap op zijn website. Een woordvoerder van de WHO weigerde te specificeren wie of wat deze “beschrijving” heeft gegeven, maar de voornaamste aanklager kan moeilijk worden genegeerd.

De Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa (PACE), een waakhond voor de mensenrechten, onderzoekt openlijk de motieven van de WHO om een pandemie uit te roepen. De voorzitter van haar invloedrijke gezondheidscomité, epidemioloog Wolfgang Wodarg, heeft zelfs verklaard dat de “nep-pandemie” een “van de grootste medische schandalen van de eeuw” is.

Zelfs binnen het agentschap heeft de directeur van het WHO Collaborating Center for Epidemiology in Munster, Duitsland, Dr. Ulrich Kiel, de pandemie in wezen als een hoax bestempeld. “We zijn getuige van een gigantische verkeerde toewijzing van middelen – 18 miljard dollar tot nu toe – in termen van volksgezondheid”, zei hij.

Ze hebben gelijk. Dit was niet alleen overbezorgdheid of een simpele inschattingsfout. De afkondiging van de pandemie en al het geloei sindsdien getuigen van pure misleiding, niet ingegeven door medische, maar door politieke overwegingen.

Ongetwijfeld is de varkensgriep veel milder gebleken dan de gewone seizoensgriep. Volgens het U.S. Centers for Disease Control and Prevention doodt deze griep slechts een derde tot een tiende in vergelijking met seizoensgriep. Gegevens uit andere landen, zoals Frankrijk en Japan, geven aan dat de griep veel tammer is dan dat.

Te oordelen naar wat we hebben gezien in Nieuw-Zeeland en Australië (waar de epidemieën zijn geëindigd), en naar wat we elders in de wereld zien,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: