Het nieuwe normaal volgens de Protocollen

het-nieuwe-normaal-volgens-de-protocollen

07-03-21 08:59:00,

protocollen wijzen van sion, nieuwe normaalHet is niet alleen het virus dat onze maatschappij totaal verwoest, er is ook nog iets anders. 

En wat dan andere is, wordt haarfijn beschreven in de beruchte Protocollen van de Wijzen van Sion.

Er is paniek ontstaan op Facebook, want iemand heeft daar een verwijzing neer durven zetten naar de beruchte Protocollen van de Wijzen van Sion. Om het andere woord lees je antisemitisme, maar gelukkig is de rust snel weergekeerd want het blijkt allemaal een grote hoax.

Gewoon lezen – wanneer, hoe en waarom het geschreven is – gewoon een snelle piek bij Wikipedia (niet gesponsord door enige grote commerciële organisatie) geeft je het nodige idee van wat je daar zult zien.

Hèhè, dat was even schrikken, maar gelukkig berust het allemaal op antisemitisme en is het niet waar want het staat op de Wikipedia. En zo blijft men in mainstreamland rustig, volgt men braaf de coronamaatregelen op en staat men keurig in de rij voor de prik.

Er zijn ook andere mensen die een heel andere mening zijn toegedaan, zoals de Joodse onderzoeker en auteur Henry Makow die bijna zijn hele leven heeft gewijd aan werkelijk onderzoek:

— Henry Makow (@HenryMakow) March 1, 2021

We willen eenieder aanraden om zelf de Protocollen te lezen en je te verbazen over hoe akelig nauwkeurig het de tegenwoordige tijd beschrijft.

Zoals het volgende, iets waar wij al heel lang over schrijven.

Terwijl wij op deze manier alle mensen van de waarde van hun persoonlijkheid overtuigd hebben, zullen we de familiebanden en haar Christelijke opvoedende invloed vernietigen.

Zoals wij schreven in een eerder artikel:

Alles wat tot voor kort nog als normaal en waardevol werd beschouwd is inmiddels verleden tijd geworden. De mensheid wordt overspoeld door porno, seksuele “bevrijding”, homoseksualiteit en ontelbare nieuwe geslachten (genders).

Het gezin wat ooit de hoeksteen van de samenleving was, bestaat nog nauwelijks en kinderen groeien op in een dystopische wereld waarin ze geforceerd op jonge leeftijd met allerlei seksvoorlichting te maken krijgen en waarin ze niet meer weten of ze nu een jongetje of een meisje zijn of iets daartussen in. En sinds kort een wereld waarin ze op stippen op het schoolplein mogen staan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: