Microsoft, Intel en Adobe creëren systeem dat einde maakt aan alle privacy op internet – Xandernieuws

microsoft,-intel-en-adobe-creeren-systeem-dat-einde-maakt-aan-alle-privacy-op-internet-–-xandernieuws

07-03-21 08:49:00,

—————————————————————————————————————————————–

Totale content controle maakt in dit ‘systeem van het Beest’ totale censuur mogelijk

—————————————————————————————————————————————–

Microsoft, Intel, Adobe en Truepic zijn begonnen met het opzetten van een digitaal systeem waarmee definitief een einde wordt gemaakt aan alle privacy op het internet. ALLE content zal in de nabije toekomst naar de bron kunnen worden herleid. U zult niets meer op het internet kunnen plaatsen zonder dat Big Tech, en daarmee de overheid, weet dat het van u afkomstig is. Dit systeem valt naadloos te passen binnen het reeds in de testfase bevindende digitale betalingssysteem dat rechtstreeks aan uw lichaam zal worden gekoppeld, en is tevens de hoofddoelstelling van het World Economic Forum: ‘In 2030 bezit u niets, en u zult gelukkig zijn.’ Met ‘niets’ wordt dus ook uw privacy bedoeld. Dat zal over minder dan 10 jaar volledig tot het verleden behoren.

Eind februari liet Microsoft in een persbericht weten dat het zich heeft aangesloten bij de Coalition for Content Provenance and Authenticity (C2PA), waar ook Adobe en Intel toe behoren. Doel van deze organisatie is niets minder dan de definitieve en totale vernietiging van alle privacy op het internet. Berichten, documenten, foto’s, plaatjes, memes, video’s, muziek – alles krijgt straks automatisch een soort onzichtbaar watermerk, waarmee onmiddellijk is af te lezen waar de content vandaan komt, en wie deze heeft gemaakt.

Techneuten hoeven niet te denken dat ze hieraan zullen kunnen ontsnappen. Het is namelijk de bedoeling dat dit ‘watermerk’ ook hardwarematig wordt ingebouwd. Intel kan zijn processors zo gaan construeren, dat deze alleen functioneren als ze alles wat u op uw PC doet, en alles wat u op het internet zet en doet, registreert, zelfs als u niet met het internet bent verbonden. Als Intel hier al mee bezig is, dan zullen de concurrenten, waarvan AMD de voornaamste is, zo goed als zeker volgen.

Totale digitale censuur

Het nieuwe systeem maakt behalve totale digitale controle ook totale digitale censuur mogelijk. Immers, als u ooit iets ‘fouts’ op het internet heeft geplaatst, bijvoorbeeld een artikel of reactie waarin u kritiek levert op de overheid, of een mening die afwijkt van wat mainstream en dus toegestaan is, dan kan aan dat persoonlijke ‘watermerk’ automatisch een blokkeringssignaal worden gekoppeld,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: