‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak – Xandernieuws

‘zij-die-sterven-groeten-u’;-hoogleraar-capel-vergelijkt-werking-covid-vaccins-met-een-plofkraak-–-xandernieuws

07-03-21 06:22:00,

—————————————————————————————————————————————–

Kiest de regering voor horeca/MKB, of voor Big Pharma? Alle signalen wijzen op het laatste

—————————————————————————————————————————————–

Op zijn kenmerkende heldere en droogkomische wijze heeft hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel in een nieuwe video opnieuw grote vraagtekens gezet bij de Covid vaccinaties en het regeringsbeleid. Hij vergelijkt de werking van de mRNA vaccins in ons lichaam met een plofkraak, waarna de ‘experts’ de – soms fatale – ravage toeschrijven aan ‘achterstallig onderhoud’.

‘Ik vind de woestijn op dit moment een heel aardig beeld waar ik in vertoef,’ begint Capel. ‘Ik kan daar namelijk heel hard schreeuwen, maar haast niemand hoort mij.’

‘Messenger RNA (mRNA) is een soort kopie van een genetische code. Als je dit naar de eiwitfabriek in de cel brengt, worden daar eiwitten van gemaakt.’ Hij laat dan een tekening gezien van het inwendige van een menselijke cel. In de celkern zit alle genetische informatie in de vorm van DNA. ‘Stel dat de pancreas insuline wil aanmaken. Dan wordt in de celkern een kopietje gemaakt van het insuline gen in de vorm van mRNA. Dat komt in de ‘eiwitfabriek’ van de cel terecht, en vervolgens wordt het product aangemaakt.’

Hij vergelijkt dit veel voorkomende normale proces met een geldopname bij een PIN automaat. Het DNA in de celkern is de bank, het mRNA is je pasje. Als de juiste ‘pincode’ wordt ingetoetst komt het geld tevoorschijn, in bovenstaand geval insuline.

Lichaam ziet mRNA dat omgekeerde weg bewandelt als groot gevaar

Maar wat nu als we mRNA de omgekeerde weg laten bewandelen, namelijk van buiten naar binnen, de celkern in? In plaats van dat mRNA in de celkern wordt gemaakt, spuiten we het nu bij mensen in. Dat is geen normaal lichamelijk proces, dus ziet jouw immuunsysteem zo’n externe stof ‘meestal als zeer gevaarlijk. Bij binnenkomst van dit materiaal ontstaat er enorme paniek.’ Allerlei afweermechanismen, zoals inflamosomen, het complementsysteem en NFkappaB, komen in actie.

Als we dit vergelijken met de rustige, natuurlijke ‘geldopname’, waarin het mRNA van binnenuit komt en als lichaamseigen wordt gezien, dan wordt het lichaamsvreemde mRNA van buitenaf gezien als een hele agressieve ‘geldopname’: een plofkraak. ‘Deze twee methoden zijn nogal verschillend.’ Dan laat hij een clipje van een beveiligingscamera van zo’n plofkraak zien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: