Bevestigd, mensen die positief testen voor corona hebben griep

bevestigd,-mensen-die-positief-testen-voor-corona-hebben-griep

08-03-21 01:20:00,

corona blijkt griep te zijnMiljoenen mensen in ons land hebben ondertussen de beruchte PCR test ondergaan en te horen gekregen dat de uitslag positief was voor SARS-CoV-2.

Echter, nu blijkt na nader onderzoek van 1.500 positieve monsters dat het (wel degelijk) gaat om de griep.
 

Het is om stil van te worden als je eenmaal beseft op welke kinderlijke wijze de complete wereldbevolking met een kluitje het riet wordt ingestuurd.

Mensen worden bang gemaakt, de stuipen op het lijf gejaagd en op die basis gedwongen richting vaccinatiespuit. Een spuit die voor velen wel eens een directe of indirecte dodelijke injectie kon worden.

En toch, stukje bij beetje, komt er steeds meer nuttige informatie boven tafel:

Zoals in het volgende filmpje wat we op Facebook tegenkwamen en waar een wetenschapper uit Amerika uitlegt dat ze in het laboratorium waar hij werkt 1500 positieve covid-19 monsters hebben onderzocht op de aanwezigheid van het SARS-CoV-2 virus. Ze hebben dit gedaan zoals voorgeschreven door de Postulaten van Koch en troffen geen SARS-CoV-2 virus aan.

Wat niet duidelijk wordt uit het filmpje is hoe de man heet en om welk laboratorium het in Californie precies gaat, maar het verhaal wat de man vertelt is volledig in overeenstemming wat ook anderen inmiddels hebben geconcludeerd.

Dit lab heeft vervolgens contact opgenomen met de Amerikaanse CDC en om SARS-CoV-2 monsters gevraagd, waarna ze te horen kregen dat dit niet kon omdat ze geen monsters hadden.

Wat ze wel ontdekten in het laboratorium was dat de monsters het griepinfluenza virus A en B bevatten. Vervolgens stuurden ze deze monsters naar een aantal universiteiten die tot dezelfde conclusie kwamen: Influenza A en B en geen covid-19.

Om het SARS-CoV-2 te kunnen ontdekken gebruikte het laboratorium niet de immer onbetrouwbare PCR test, ook omdat deze test juist een positief resultaat had gegeven.

De man zegt verder dat ze nog steeds de eis open hebben staan bij de CDC om hen een geïsoleerd en gezuiverd SARS-CoV-2 monster te leveren en doen ze dat niet, dan zullen ze worden aangeklaagd voor covid-19 fraude en uiteraard wordt hiermee dan formeel bevestigd dat het hele virus inderdaad niet bestaat. Een conclusie die ook wij via meerdere andere routes al geruime tijd geleden hadden getrokken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: