Die Hamburger Krankheit: Film uit 1979 laat exact zien wat er nu wereldwijd gaande is – Xandernieuws

die-hamburger-krankheit:-film-uit-1979-laat-exact-zien-wat-er-nu-wereldwijd-gaande-is-–-xandernieuws

08-03-21 10:11:00,

—————————————————————————————————————————————-

Lockdown- en vaccinweigeraars uiteindelijk afgevoerd naar kampen

—————————————————————————————————————————————-

Die Hamburger Krankheit (The Hamburg Syndrome) is een Duits/Franse film uit 1979, waarin exact wordt getoond wat er sinds 2020 wereldwijd wordt gedaan en nog zal worden gedaan met de corona crisis. Het lijkt er wel op of de politici het scenario van deze bijna 42 jaar oude film één op één hebben overgenomen.

‘Tijdens een medisch congres in Hamburg over de verdiensten van de medische wetenschap veroorzaakt een gevaarlijke ziekte steeds meer slachtoffers in de stad. Iedereen die besmet raakt, wordt gek en sterft dan. De vaccinatie die uitgedeeld is, bestrijdt de ziekte niet. Een kleine groep geïnfecteerden weet uit de quarantaine te ontsnappen en te vluchten naar een kleine boerderij in de heuvels,’ luidt de omschrijving op MovieMeter.

Op YouTube staat een 9 minuten durende samenvatting van de film (zie onder dit artikel). Deze video opent met een man die in een ambulance met gillende sirenes tegen een andere man zegt: ‘Ik ben niet ziek. Er is helemaal niets met me aan de hand. Echt niet.’

Dan een andere man die elders over straat loopt en schreeuwt: ‘Wat jullie doen is dom! Jullie zijn dommer dan varkens! Jullie horen in een gekkenhuis! Jullie kunnen jezelf wat mij betreft allemaal kapot maken!’

Lockdown- en vaccinweigeraars afgevoerd naar kampen

Uit de radio in een auto klinkt de stem van een nieuwslezer: ‘Tot de eerste noodmaatregelen behoort de inperking van de bewegingsvrijheid, en het verbod op individuele reizen. Overtreders kunnen onmiddellijke opname in een van de centrale gezondheidskampen verwachten. De minister van Binnenlandse Zaken benadrukte dat iedereen die een gevaar vormt voor het algemene belang niet op begrip van de samenleving hoeft te rekenen. Alleen de sterke wil van allen kan een werkzame kracht zijn.’

In zo’n kamp kondigt een arts met injectiepistool zich aan als ‘de ome dokter die met de zware artillerie komt. Dit is geen zilveren kogel, maar we willen het de ziekte een beetje moeilijker maken om uit te breken.’ De jonge vrouw met ontblote bovenarm reageert: ‘Maar ik ben niet ziek!’ Waarop de arts zegt: ‘Hoe wil je dat bewijzen, lief kind? Niemand kan weten of hij gezond is. Daarom moeten wij iedereen behandelen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: