Dr. Scott Jensen, WHO-bevestiging: “We zijn allemaal bespeeld” over COVID-19 – Frontnieuws

dr.-scott-jensen,-who-bevestiging:-“we-zijn-allemaal-bespeeld”-over-covid-19-–-frontnieuws

08-03-21 10:13:00, © dronepicr (CC BY 2.0)
Er worden steeds meer ernstige vragen gesteld over de feitelijke basis voor de afkondiging van een pandemie en het groeiende aantal beperkingsmaatregelen die door regeringen en bedrijven worden genomen. Wanneer is een COVID-19 “geval” werkelijk een geval? Bovendien, weerspiegelen de aantallen gevallen en doden die de laatste 12 maanden door de regeringen van het VK, de EU, de VS, en talrijke regeringen over de hele wereld werden aangekondigd, wel de werkelijke COVID-gevallen en COVID-doden?

In feite heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zelf toegegeven dat de hele basis voor het verzamelen van “ziektegevallen” sinds het begin van deze “globale pandemie” in feite van nul en generlei waarde is. In haar eind januari gepubliceerde richtlijn stelt de organisatie dat medische beroepsbeoefenaren geen PCR-tests met hoge Cycle Threshold (CT) niveaus mogen gebruiken, vanwege de grote kans op het genereren van valse positieven bij mensen, en ook dat de PCR-test niet mag worden gebruikt als de enige maatstaf voor het stellen van een diagnose en dat deze vergezeld moet gaan van een professionele klinische diagnose. Met andere woorden: de PCR-test kan met recht niet worden gebruikt als medisch diagnostisch instrument, en toch is hij de afgelopen 12 maanden op grote schaal als zodanig gebruikt. Deze bekentenis zou ernstige implicaties moeten hebben voor elke ambtenaar, politicus en redacteur in de media op het gebied van de volksgezondheid, maar de stilte is oorverdovend – omdat de meesten dit feit eenvoudigweg negeren, bericht 21stcenturywire.

De volgende richtlijn werd op 20 januari 2021 uitgevaardigd door de WHO:

Beschrijving van het probleem: De WHO verzoekt gebruikers de gebruiksaanwijzing (IFU) te volgen bij het interpreteren van resultaten voor specimens die met behulp van PCR-methodologie zijn getest.
Gebruikers van IVD’s moeten de gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen en volgen om te bepalen of handmatige aanpassing van de PCR-positiviteitsdrempel wordt aanbevolen door de fabrikant.
In de WHO-richtsnoeren voor diagnostisch testen op SARS-CoV-2 staat dat zwakke positieve resultaten zorgvuldig geïnterpreteerd moeten worden (1). De cyclusdrempel (Ct) die nodig is om virus op te sporen, is omgekeerd evenredig met de virale belasting van de patiënt. Wanneer de testresultaten niet overeenstemmen met de klinische presentatie, moet een nieuw monster worden genomen en opnieuw worden getest met dezelfde of een andere NAT-technologie.
De WHO herinnert IVD-gebruikers eraan dat de prevalentie van ziekten de voorspellende waarde van testresultaten verandert;  » Lees verder

%d bloggers liken dit: