Israëlische advocaat luidt noodklok over vaccinaties: ‘Ons land is overgenomen door slechteriken’

israelische-advocaat-luidt-noodklok-over-vaccinaties:-‘ons-land-is-overgenomen-door-slechteriken’

08-03-21 08:31:00,

Homepagina » Mens en Dier » Israëlische advocaat luidt noodklok over vaccinaties: ‘Ons land is overgenomen door slechteriken’

Foto: Tamir Turgal (Screenshot YouTube/2020news)

in Mens en Dier
7 maart 2021 22:40

Als je de Nederlandse media moet geloven, is een groot deel van de Israëlische bevolking zonder problemen ingeënt tegen corona en staan de meeste Israëliërs positief tegenover de zogeheten groene pas voor gevaccineerden.

De werkelijkheid is heel anders, zei de Israëlische advocaat Tamir Turgal in januari in Berlijn bij de Corona Commissie onder leiding van Reiner Fuellmich. Hij zei dat de mainstream media propaganda verspreiden en dat steeds meer mensen in Israël wakker worden.

Slechteriken

Er wordt een agenda opgedrongen aan het Israëlische volk, stelde Turgal. “Jammer genoeg trappen veel mensen erin.” De vaccinatiecampagne tegen corona noemde hij een ‘experiment op de mensheid’.

Turgal, wiens opa’s Holocaust-overlevenden waren, zei verder dat ze – de slechteriken – ons mee terug willen nemen naar de tijd van voor de oorlog, toen mensenrechten ver te zoeken waren. “Het doet me veel verdriet dat mijn land heeft laten zien hoe een samenleving kan worden overgenomen door slechteriken.”

Bekijk het fragment hieronder:4.9
66
stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over:
corona Israël media Reiner Fuellmich

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews. » Lees verder

%d bloggers liken dit: