Onderzoek tegen Duitse Coronapolitie: beschuldiging van poging tot doodslag – Frontnieuws

onderzoek-tegen-duitse-coronapolitie:-beschuldiging-van-poging-tot-doodslag-–-frontnieuws

08-03-21 01:34:00, Merkel’s Coronapolitie achtervolgde met een waanzinnige snelheid een tiener in Hamburg’s Jenischpark. Zijn misdaad: hij droeg naar verluidt geen mondkapje en omhelsde een vriend. Nu, na verscheidene klachten, heeft het openbaar ministerie een onderzoek geopend tegen de politieagenten wegens poging tot doodslag. Het werd is tijd om op te staan tegen zoveel waanzin.

Het openbaar ministerie van Hamburg stelt momenteel een onderzoek in naar verschillende politieagenten. De reden is een levensgevaarlijke achtervolging in Jenischpark. “Als gevolg van een klacht van een burger loopt er nu een overeenkomstig onderzoek op verdenking van ontoelaatbare geweldpleging. De feiten van de zaak zullen worden opgehelderd en juridisch onderzocht”, verklaart officier van justitie Liddy Oechtering aan de “Bild”.

Levensgevaarlijke achtervolging in het park

De Bild nam de zaak ook op. Volgens haar hadden de politieagenten op 22 februari een 17-jarige met hun dienstauto door het park achtervolgd, reden waarom zij zich nu moeten verantwoorden bij het openbaar ministerie in Hamburg.

Alle matiging verloren

Een video van het evenement doet ook de ronde op Twitter. Daar is te zien hoe het politievoertuig enerzijds bijna over zijn eigen collega’s rijdt en anderzijds heel dicht bij de jongeman komt. Dit doet de vraag naar de evenredigheid rijzen.

Police chase in Hamburg after a 17-year-old kid met some friends in a park without wearing a mask. pic.twitter.com/fe3Cmt29GF

— Filipp Piatov (@fpiatov) February 26, 2021

Duitse Coronapolitie op genadeloze kinderjacht

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: