Vals alarm coronavirus? Is er een andere oorzaak?

vals-alarm-coronavirus?-is-er-een-andere-oorzaak?

08-03-21 08:44:00,

Een patiënt in Brussel die in het ziekenhuis was opgenomen omdat hij mogelijk besmet was met het coronavirus, blijkt een gewone seizoensgriep te hebben. Vals alarm dus. Hoe vreemd dat in de winter 2020-2021 zo weinig griepgevallen geconstateerd zijn. Dat meteen het coronavirus (COVID-19) de schuldige is. In de winter van 2018/2019 zijn er nog ±400.000 mensen ziek geworden door een infectie met het griepvirus. Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) schrijft op 17-2-2021: er is zeer weinig griep in Nederland. Wel vliegen de cijfers over corona gevallen je dagelijks om de oren in Nederland. Honderden coronagevallen per dag, tientallen doden al vanaf de jaarwisseling en veel ziekenhuisopnamen. En de griep dan? Rijen dik stonden ze opgesteld. De ouderen en kwetsbaren die een griepprik mochten halen bij de huisarts. Tot op heden hoor je niemand die de griep heeft (of heeft gehad). Geen kinderen, geen ouderen. Wat is er met de griep gebeurd? Er klopt iets niet, denken sommigen. De griepgevallen van vroeger, zijn dat niet de coronagevallen van nu? Worden die virussen niet verwisseld? Want waar zijn de griepgevallen?

Corona, vals alarm?
Een Duits boek van Dr. Karina Reiss Ph.D. en Dr. Sucharit Bhakdi MD getiteld: Is corona vals alarm?, gaat over cijfers, feiten en achtergrond van het COVID-19 virus van december 2020). Een paperback van 150 pagina’s met ISBN nummer: 9789492161895. In luttele maanden bereikte dit Duitse boek in 2021 een miljoenenoplage en verscheen vervolgens in meerdere talen, waaronder in het Nederlands. De absolute Duitse nr. 1 bestseller: Corona, vals alarm? De vraag is of corona niet gewoon een verkoudheid of een griep is? En worden we gevaccineerd tegen het coronavirus met een heel ander doel? Is het doel een vaccinatie met een microchip? Zodat er geen electronisch medisch pasje meer nodig is en geen persoonlijke ID. Deze chip zend gewoon lekker alles door, niet wat jij als drager wil, maar wat anderen willen dat ze van jou te weten willen komen. Een microchip zodat je altijd en overal te volgen bent? Ja, de meeste complottheorieën zijn totale waanzin, maar heel soms zijn ze het begin van de waarheid.

Theorie over corona/5G
Is het nu corona, griep of toch een verkoudheid? De klachten tussen deze drie hebben veel met elkaar gemeen:

Quantum dot dye thecnology
Het lijkt er dan ook op dat de zogenaamde complottheorie is ontstaan na een interview over Covid-19 waarbij Bill Gates,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: