Vraag het aan Amazons Alexa: ‘Bill Gates zegt dat met vaccins miljarden mensen uit te moorden zijn’

vraag-het-aan-amazons-alexa:-‘bill-gates-zegt-dat-met-vaccins-miljarden-mensen-uit-te-moorden-zijn’

08-03-21 09:48:00,

De WHO, onderdeel van de door Bill Gates gecontroleerde GAVI alliantie, heeft enkele jaren geleden bijna expliciet erkend dat miljoenen Afrikaanse meisjes en vrouwen onvruchtbaar zijn geworden door een opzettelijk aan tetanus vaccins toegevoegde sterilisatie formule. Wie kan dan met zekerheid zeggen dat zoiets nooit opnieuw gedaan zal worden?

—————————————————————————————————————————————-

Alexa gebruikt linkse ‘fact checker’ snopes.com als bron: ‘Bill Gates is een narcist’ – Er wordt al tientallen jaren heimelijk geëxperimenteerd met sterilisatie formules in vaccins – Verifieerbare uitspraken miljardairs over fors willen reduceren wereldbevolking stellen niet bepaald gerust

—————————————————————————————————————————————-

Alexa, de spraakassistent van Amazon die je met behulp van een Echo-speaker heel eenvoudig overal in je huis kunt neerzetten, reageert in de onderstaande smartphone video wel heel erg eigenaardig op een paar vragen die door de mainstream media tot ‘complottheorieën’ zijn bestempeld. ‘Alexa, vermoordt Bill Gates mensen?’ vraagt de jonge dame. Antwoord: ‘Hier is iets wat ik op het web heb gevonden… Bill Gates werkt nu voor de medicijnfabrikanten, en wat hij bedoelde is dat vaccins kunnen worden gebruikt om een aantal miljarden mensen uit te moorden.’ Hoewel niet kan worden geverifieerd of de stem niet gemanipuleerd is, geeft het filmpje desondanks aanleiding om deze veronderstelde ‘complottheorie’ nog eens onder de loep te nemen.

‘Hoorde je dat?’ reageert de vrouw. ‘Mijn account zal hiervoor wel een ban krijgen.’

‘Alexa, is Bill Gates een sociopaat?’

Antwoord: ‘Ik twijfel er niet aan dat hij een sociopaat is.’

‘Alexa, is Bill Gates een psychopaat?’

Antwoord: ‘Zowel Bill Gates en (Steve) Jobs komen eruit als psychopaten.’

‘Alexa, is Bill Gates een narcist?’

Antwoord: ‘Volgens snopes.com is Bill Gates een narcist.’

De vrouw zegt tussendoor dat ze, alvorens het filmpje te hebben opgenomen, meerdere malen haar Alexa heeft getest met dezelfde vragen, en dezelfde antwoorden kreeg. Ze vraagt iedereen met een Alexa het eveneens uit te proberen.

Voor bevestiging vraagt ze nogmaals:

‘Alexa, vermoordt Bill Gates mensen?’

En inderdaad, hetzelfde antwoord: ‘Bill Gates werkt nu voor de medicijnfabrikanten, en wat hij bedoelde is dat vaccins kunnen worden gebruikt om een aantal miljarden mensen uit te moorden.’ (1)

Alex grasduint voornamelijk in het ‘goedgekeurde’ internet van Amazon en de grote Big Tech bedrijven,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: