WHO-insider ontmaskert GAVI, Bill Gates voor het in stand houden van een Coronavirus pandemie – Frontnieuws

who-insider-ontmaskert-gavi,-bill-gates-voor-het-in-stand-houden-van-een-coronavirus-pandemie-–-frontnieuws

08-03-21 10:11:00,

Dr. Astrid Stückelberger heeft tijdens een recent interview een bom laten vallen die het deksel volledig heeft opengegooid over miljardair Bill Gates, de corrupte Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en andere snode elementen die hebben samengespannen om de Covid-19 plandemie op de wereld te laten losbarsten.

Als wetenschapster, schrijfster en WHO-insider geloofde Dr. Stückelberger vroeger in het werk van de Verenigde Naties, tot ze enkele ernstige rode vlaggen begon te zien in de manier waarop ze te werk gaan. Net als de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), functioneert de WHO meer als een privé-onderneming dan als een volksgezondheidsorganisatie, die de belangen behartigt van Big Pharma en andere pro-vaccin krachten zoals de Bill & Melinda Gates Foundation.

Als professor aan de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Zwitserland en als docent aan het Instituut voor Wereldwijde Gezondheid van de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Genève, is Dr. Stückelberger overigens een geloofwaardige bron, wier insider-kennis over de WHO opmerkelijk is.

Kort samengevat zijn de lidstaten van de WHO, waarvan er 193 zijn, gebonden aan alle regels en beperkingen die de WHO besluit op te leggen in naam van de “volksgezondheid”. Bij het Coronavirus sprak de WHO allerlei nieuwe eisen uit waar de overgrote meerderheid in mee ging, op twee na: Iran en de Verenigde Staten onder president Donald Trump.

Achter de schermen stuurden Gates en de zijnen, samen met GAVI (the Vaccine Alliance)  het Coronavirus-schip, terwijl de WHO alle beslissingen leek te nemen. En dankzij de manier waarop de WHO opereert, was de plandemie gemakkelijk uit te voeren.

“Het is ingebed in de grondwet van de WHO”, zegt Dr. Stückelberger over het gemak waarmee de WHO internationale ‘gezondheidsvoorschriften’ kan uitvaardigen. “Ze hoeven het dus niet aan te nemen. Het wordt meteen goedgekeurd en het is een verplichting, dus juridisch bindend”.

Het volledige interview met Dr. Stückelberger kunt u hieronder bekijken:

Bill Gates deed een petitie om zijn eigen “lidstaat” te worden bij de WHO, Gates heeft ongelooflijk veel invloed op de beslissingen van de WHO, die gevolgen hebben voor de meeste landen in de wereld. Hij heeft het agentschap in de loop der jaren zoveel geld betaald dat hij nu denkt dat hij het recht heeft om te stemmen alsof hij zijn eigen land is.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: