Wie het licht van de zon terugkaatst zendt het leven retour – TransitieWeb

wie-het-licht-van-de-zon-terugkaatst-zendt-het-leven-retour-–-transitieweb

08-03-21 08:29:00,

Peter van Hees houdt het luchtruim boven Driebergen scherp in het oog. In deze bijdrage blikt hij terug op de maand februari. “Al het leven op aarde volgt het licht-warmte proces.”

Het licht van de zon teruggekaatst door chemtrails

Zoals elk jaar begon de aarde weer haar uitademing die met de midzomer haar hoogtepunt ervaren zal. De hemel is dan het weidst. Het licht het sterkst.

Sneeuwklokjes, krokussen, winterakonieten, het beginnende uitbotten van knoppen, allen worden tevoorschijn getoverd door het rijzen van de zon. Al het leven op aarde volgt dit licht-warmte proces.

Vaalblauwe vervaging

Het is daarom pijnlijk om te moeten vaststellen dat ‘men’ ook deze maand weer vier vijfde van de dagen de stijgende zon en de daarmee gepaard gaande lichttoename door kunstmatig aangebrachte stof en stuff gedimd heeft. Waarom kunstmatige wolken vormen die de opname van licht door de menselijke huid verhinderen? Waarom in een wintermaand?

Maar er waren ook hele mooie dagen met bijzondere wolkenformaties. Mijn vrouw zei: “Kijk toch, een berglandschap van wolken in de lucht”. Wat was het dan weer jammer als er in de luchtbergmeren witte chemtrailstrepen verschenen die het blauwe hemelmeer tot vaalblauw deden vervagen.

En dan die geweldige sneeuw in de tweede week van februari. Hoewel, wat was het vreemd dat de sneeuw zo slecht smolt en een liter sneeuwsmeltwater een dikke bodem stof bevatte. Ook de samenstelling van de sneeuw was anders, meer amorf richting plasma

vreemde sneeuw in februari

Kookproeven; boven leidingwater, beneden sneeuwater.

Als je het begin en het eind van de maand met elkaar vergelijkt, zag je dat de wolken en de daarboven liggende kunstwolken veel hoger lagen tegen het eind van de maand dan aan het begin ervan.

Vandaag, maandag 1 maart om twaalf uur was te horen dat het luchtalarm nog werkt. Ik heb eerder eens voorgesteld om het alarm ook af te laten gaan zodra er een chemtrail in de lucht verschijnt. Ik vraag me nog steeds af waarom dit niet gebeurt.

Ik vraag me ook af hoe het mogelijk is dat er mensen zijn die onder het mom van ‘luchtverbetering’ projecten ontwikkelen en uitvoeren zoals het chemtrailprogramma. Op 20 kilometer hoogte worden grote delen van de atmosfeer volgespoten met zonlicht terugkaatsende kalk. Dit alles onder het mom dat zo de opwarming van de aarde wordt tegengegaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: