Australische gezondheidsminister laat zich vol trots vaccineren, en belandt in het ziekenhuis

australische-gezondheidsminister-laat-zich-vol-trots-vaccineren,-en-belandt-in-het-ziekenhuis

09-03-21 05:44:00,

Homepagina » Mens en Dier » Australische gezondheidsminister laat zich vol trots vaccineren, en belandt in het ziekenhuis

in Mens en Dier
9 maart 2021 16:00

De Australische minister van Volksgezondheid, Greg Hunt, liet zich eergisteren vol trots vaccineren tegen corona. In Melbourne kreeg hij samen met onder andere oud-premier Julia Gillard het vaccin van AstraZeneca toegediend, schrijft Reuters.

“Gisteren had ik de eer om tegen corona te worden gevaccineerd met het AstraZeneca-vaccin,” twitterde hij. Vandaag werd bekend dat Hunt is opgenomen in het ziekenhuis vanwege ‘een vermoedelijke besmetting’.

Al de derde minister

De 55-jarige Hunt blijft vannacht ter observatie in het ziekenhuis, en krijgt antibiotica en vloeistoffen toegediend. Het is niet bekend wat zijn klachten zijn en wanneer hij is opgenomen in het ziekenhuis. “De minister zal naar verwachting volledig herstellen,” liet zijn kantoor weten in een verklaring.

Zijn kantoor suggereerde verder dat de ziekenhuisopname ‘niet gerelateerd is aan het vaccin’. Hunt is al de derde Australische minister die is uitgevallen. Ook minister van Justitie Christian Porter en minister van Defensie Linda Reynolds hadden medische hulp nodig.

How it started (Sunday) How it’s going (Tuesday)#auspol pic.twitter.com/yLf8yp3VQn

— Colin McKay (@DerorCurrency) March 9, 2021

5
22
stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over:
AstraZeneca Australië corona coronavaccin

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: