Heeft stralingsziekte als oorzaak de uitrol van 5G?

heeft-stralingsziekte-als-oorzaak-de-uitrol-van-5g?

09-03-21 10:48:00,

Als patholoog vind ik het moeilijk om dergelijke getuigenis te geven, maar ik kan het niet langer voor mij houden. Ik zie de laatste maanden dingen die ik nog nooit heb gezien.
Dat het coronavirus schade veroorzaakt aan het hersenweefsel wordt al langer beweerd, maar wat ook algemeen geweten is (maar blijkbaar een groot geheim) is dat: “mensen die in het verleden een stralingsziekte hebben opgelopen gelijkaardige schade vertonen zoals in de gevallen van de corona pandemie in2020-2021. Het straffe is dat de vergelijking geld voor patiëntendossiers die dateren in de periode tussen1947 en 1969 in een ziekenhuis in New Mexico.  Dat op een vreemde manier deze patiëntengegevens nergens meer te vinden zijn. Toen ik dit aanhaalde werd ik onmiddellijk de mond gesnoerd en uitgelachen als ufo-gelover. Dat ben ik niet, maar het geeft me een klemmend gevoel dat hier meer aan de hand is”.

Stralingsziekte is een ziekte die vrijwel altijd optreedt door blootstelling van het lichaam aan radioactieve of ioniserende straling. We krijgen dagelijks allemaal te maken met straling: de natuurlijke achtergrondstraling. Deze is bij normale waarden niet gevaarlijk voor de gezondheid. Vanaf 0,5 Gray (Gray is de eenheid voor de hoeveelheid geabsorbeerde ioniserende straling, weergegeven met symbool Gy) of 1 Sievert treden er verschijnselen op die stralingsziekte wordt genoemd. De symptomen bestaan veelal uit:
-hoofdpijn;
-misselijkheid;
-brandwonden;
-haaruitval.

Soms is de dood onvermijdelijk. Kernrampen veroorzaken vaak stralingsziekten. Maar veroorzaakt het gebruik van alle draadloze in de wereld dan ook de stralingsziekte? Zijn de klachten, die in 2020 aan de uitbraak van het coronavirus worden toegekend eigenlijk de klachten van een stralingsziekte?

De symptomen na het inwerking stellen van een 5G mast:
-een kriebelende huid tot verbrandingsverschijnselen (vooral in het gezicht) Al sinds de uitrol van 4G+ in 2017 werden er van verbrandingsverschijnselen in het gezicht meldingen gedaan;
-moeite met ademhalen;
-pijn op de borst;
-pijn tussen de schouderbladen;
-spierkrampen;
-blaasjes op de lippen;
-jeukende schilfers op de voeten en handpalmen;
-spontane bloedneus;
-jeukende hoofdhuid;
-vreemde vochtblaasjes;
-hoofdpijn;
-slecht slapen;
-doodmoe;
-tinnitus (piep in de oren).

Ioniserende straling
Ioniserende straling is straling is namelijk voldoende energetisch is om een elektron uit de buitenste schil van een atoom weg te slaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: