Het “Slimme Virus” en de “Grote Zwendel” – Frontnieuws

het-“slimme-virus”-en-de-“grote-zwendel”-–-frontnieuws

09-03-21 05:30:00, The New York Times, Internationale Editie van 25 februari 2021 bron: https://www.nytimes.com/issue/todayspaper/2021/02/25/todays-new-york-times
Degenen die eerst ziek en daarna gezond werden uitgesproken – Op 25 februari 2021 verraste de New York Times (NYT) zijn lezers met de kop: Pandemie verliest zijn greep – Pandemic loosens its grip. De bijbehorende grafiek – zie hierboven – maakte het duidelijk: sinds medio januari vertoonden de statistieken van de zogenaamde “confirmed cases numbers” van degenen die aan Covid-19 zouden lijden, alleen maar een sterk dalende trend. Wat is er van de ene dag op de andere gebeurd met al die honderdduizenden vermeende gezonde zieken die door onze Covid-wetenschap kort en bondig tot asymptomatische gevallen werden verklaard? Of was de blijde tijding van de NYT slechts bedoeld als een wonder van de donkere winter (dark winter volgens Joe Biden) om de Amerikaanse verkiezingsuitslag te vieren met de inwijdingsceremonie onder de bescherming van 25.000 National Guardsmen?
Drastische daling van het aantal Covid-gevallen in de VS in januari en februari 2021

Terwijl het publiek de inauguratie van de 46e president van de VS op 20 januari 2021 in Washington D.C. volgde, vond de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het het juiste moment om haar “Waarschuwing voor medische producten voor laboratoriumpersoneel” aan te kondigen en zo het einde van de pandemie aan de voeten van de nieuwe Amerikaanse regering te leggen.

Maar ook een slim virus transformeert alleen door biologisch ingrijpen of duistere slimme politieke wetenschap:

Deze informatiebrief van de WHO bevestigt wat critici van de PCR-test al lang klagen: de aanbevolen testprocedure voor Covid-19 met gebruikmaking van de PCR-methode vertoont fatale gebreken. Vooral het in de VS en Europa veel te hoge aantal van 40 amplificatiecycli voor de test volgens de PCR-methode heeft geleid tot astronomisch hoge misdiagnoses en dubieuze asymptomatische gevallen. Zij waren echter van cruciaal belang voor de rechtvaardiging van de dwangmaatregelen van de regering en de bijbehorende mediahysterie.

Met een drempelwaarde van 40 cycli die in de PCR-testprocedure wordt gebruikt, is de waarschijnlijkheid dat een persoon die positief op Covid-19 test daadwerkelijk geinfecteerd is, slechts 3%. Omgekeerd kan 97% van degenen die op deze manier “ziek” zijn verklaard, door een druk op de knop of als bij toverslag op het vereiste tijdstip uit de dood opstaan en kunnen de daders als verlossers worden gevierd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: