Psychisch Coronageweld tegen gezinnen: geen bezoek na de geboorte – Frontnieuws

psychisch-coronageweld-tegen-gezinnen:-geen-bezoek-na-de-geboorte-–-frontnieuws

09-03-21 05:46:00,

De ene onmenselijke Coronamaatregel volgt op de andere: als de aanstaande moeder er in slaagt om voor de bevalling in het Duitse ziekenhuis van Landsberg am Lech te worden opgenomen – na het tonen van een negatieve PCR-test – weigert het ziekenhuis van Opper-Beieren elk bezoek na de bevalling.

Het ziekenhuis van Landsberg in Opper-Beieren dwingt aanstaande moeders zich ongeveer twee weken voor de datum van de bevalling om de drie dagen in het testcentrum van Penzing te laten testen op het Coronavirus. Op deze manier, wanneer de geboorte is gepland, is men wat men noemt aan de “veilige kant”. Het is nog steeds mogelijk om in het ziekenhuis te bevallen, zeggen ze. Hiervoor moeten de moeder en de persoon die haar vergezelt echter een negatieve PCR-test hebben die niet ouder is dan 72 uur. Het ziekenhuis voelt zich verplicht te benadrukken dat niemand zal worden weggestuurd in geval van nood of in geval van een vroeggeboorte, bericht Jouwatch.

Na de geboorte, echter, mag de nieuwe moeder geen bezoek ontvangen. De kraamafdeling is gesloten. Vanwege Corona. Het ziekenhuis beschikt echter over een tiental gezinskamers op de “Premium Ward” afdeling voor welgestelde klanten. Voor een ‘schamele’ 290 euro per nacht kan de moeder hier inchecken met haar baby en begeleider.

Duitsland: Antifa slaat Corona-demonstranten het ziekenhuis in

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: