Wat moet ik stemmen bij de verkiezingen?

wat-moet-ik-stemmen-bij-de-verkiezingen?

09-03-21 02:04:00,

Waarom heet het eigenlijk stemmen? Heeft u daar wel eens over nagedacht? In het Engels is het ‘voting’, wat weer komt van ‘vovere’ uit het Latijns, wat wensen betekent. Het Nederlandse woord gaat over de stem, die draadjes in uw keelklankkast die vibreren als u woorden uitspreekt. Het woord staat voor creatie. Creatie is materialisering van het woord en als je dus stemt, materialiseer je iets in deze realiteit.

“Oké, leuk Vrijland, maar wat moet ik nu stemmen bij de verkiezingen?”

Ik herinner me de enorme hype van de Q beweging rondom graancirkel Janet Ossebaard en haar ‘fall cabal’ beweging. Er zijn dus veel mensen die vinden dat er een cabal is die moet vallen. Maar zolang jij je stem eraan geeft, creëer je de cabal. Dat is eigenlijk met alles zo.

“Denk niet aan een zwarte kat” en u denkt aan een zwarte kat. Het woordje ‘niet’ is als je hand in een rivier steken en zeggen “ik wil niet dat het stroomt”. God (dat zijn wij) had ook kunnen zeggen “Laat daar niet licht zijn” en dan was er toch licht geweest, want bij het niet wensen, wens je het wel. Dat is een soort natuurwet in de broncode van de gematerialiseerde werkelijkheid die we waarnemen.

Wat is dus mijn stemadvies? “Gebruik uw stem alleen voor datgene dat u wilt creëren.”

Wat zou u in diepste wezen willen creëren? En dan heb ik het niet over datgene wat u al kent, want dat is een voorgekauwde realiteit. Dan had u geen schepper moeten worden, maar kopieermachine (zoals een virussysteem dat is). Stel u zelf de vraag, voordat u besluit uw stem te gaan gebruiken: “Welke realiteit wil ik?”.

Het is niet ‘fall cabal’, want dat is net als ‘Laat daar niet licht zijn’. Je schept de cabal werkelijkheid door je erop te focussen; door het woord te spreken. Het is ‘be a creator’.

Ja, we leven hoogstwaarschijnlijk in een virussysteem en een virussysteem kan wel kopieëren, maar niet origineel scheppen. Een virus ruimt afvalmateriaal op; gematerialiseerde code die overbodig is geraakt of waarvan de taak erop zit.

Alleen de stamcelcode kan scheppen. Wat nu als u die stamcelcode in u heeft. Noem dat vanaf nu stemmen. U gaat uw stamcelcode uitbrengen en creëren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: