Cijfers liegen niet, maar leugenaars tellen – Frontnieuws

cijfers-liegen-niet,-maar-leugenaars-tellen-–-frontnieuws

10-03-21 06:56:00,

Het is een oud gezegde, maar nog nooit was het zo waar als vandaag, nu uiterst onjuiste cijfers worden gebruikt om de COVID-hysterie aan te wakkeren.

In minder dan een jaar tijd hebben de heersers van de VS en vele andere landen met succes bedrijven gesloten, sociale interactie gedecimeerd, degenen die troost zochten in hun geloof de mond gesnoerd, economieën vernield en met geweld de macht gegrepen door democratische structuren te vervangen door uitvoerende edicten, bericht International Man.

Dit is uitsluitend bereikt door het creëren van angst voor een griepvirus.

Het dagblad Mother Jones heeft verklaard:

“Het duizelingwekkende dodental was zowel te voorkomen als volledig voorspelbaar. Zelfs afgezien van zijn enorme persoonlijke incompetentie… heeft Trump zonder blikken of blozen gekoesterde conservatieve principes in praktijk gebracht die onverenigbaar zijn met een fatsoenlijke reactie op een pandemie. Het bestoken en onwettig maken van overheidsinstellingen, het demoniseren van minderheden en het inspelen op grieven van blanken kunnen Republikeinen helpen om verkiezingen te winnen, maar als het aankomt op het verslaan van een enorme volksgezondheidsramp, dan zijn robuuste overheidsinstanties, een sterk gezondheidszorgsysteem en speciale aandacht voor de kwetsbaren van het grootste belang. In veel opzichten, waren we vanaf het begin gedoemd”.

Behoorlijk vernietigend. Zoals we kunnen zien, geven de media niet alleen commentaar, maar delen ze hooivorken uit aan de dorpelingen. Zoals in alle irrationele oproepen tot de wapens, is de voormalige president al veroordeeld voor genocide in de rechtbank van de publieke opinie. In vergelijking daarmee is Dr. Fauci, die als arts-deskundige van de regering heeft gefungeerd, volledig buiten schot gebleven; toch wordt er geen wenkbrauw opgetrokken.

Sommige mensen in de VS zullen zweren bij de bovenstaande verklaringen, terwijl anderen zullen zeggen dat het overdrijvingen en verkeerde interpretaties zijn.

Interessant is echter dat de meeste Amerikanen bereid lijken te zijn het aantal van 400.000 doden als juist te aanvaarden.

En toch kunnen we kijken naar de jaarlijkse statistieken van de A.M.A. en/of de CDC/NCHS over sterfgevallen door alle oorzaken, en beide bronnen geven een heel ander beeld.

Laten we eens kijken:

We zien dat het aantal sterfgevallen elk jaar met ongeveer 1% lijkt toe te nemen – voorspelbaar,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: