Kunnen we een nog veel grotere stroom auto-immuunziekten verwachten?

kunnen-we-een-nog-veel-grotere-stroom-auto-immuunziekten-verwachten?

10-03-21 11:44:00,

coronavaccins veroorzaken auto-immuunziektenMeerdere experts hebben gewaarschuwd voor een komende tsunami aan auto-immuunziektes als gevolg van de coronavaccinaties. 

Een tikkende tijdbom, zo noemen ze het vaccin, en de vraag is dan ook of we onze borst nat kunnen maken.
 

Een auto-immuunziekte is voor veel mensen iets griezeligs. Want, hoe kan je eigen immuunsysteem dat geacht wordt je beschermen opeens toch je eigen lichaam aanvallen?

Wie ook de mens geschapen of ontworpen heeft, dit zal vast niet ingebouwd zijn in het originele ontwerp, dus moet het veroorzaakt worden door iets anders.

Een specialist uit Israël vertelt er het volgende over:

“Gedurende ons hele leven bevindt ons immuunsysteem zich tussen het ‘behoud van normale immuunreacties’ en het ‘ontwikkelen van auto-immuunziekten,” zeggen de onderzoekers.

“Een gezond immuunsysteem is tolerant voor zelfantigenen. Wanneer deze tolerantie wordt verstoord, volgt ontregeling van het immuunsysteem, resulterend in het ontstaan van een auto-immuunziekte. En vaccinaties kunnen homeostase bij gevoelige individuen verstoren, resulterend dus in één van de vele auto-immuunziekten”.

Nu wordt het publiek verteld dat de nieuwe coronavaccins helemaal veilig zijn en dat je die met een gerust hart kunt nemen en dat schadelijke hulpstoffen die in oude types vaccins voorkomen niet in het nieuwe mRNA vaccin zitten zoals dat van Pfizer en Moderna.

En toch ontwikkelen mensen na een vaccinatie van bijvoorbeeld Pfizer spontaan een auto-immuunziekte en gaan dood.

Het ministerie van Gezondheid van Florida (U.S.A) en de CDC (RIVM in NL) onderzoeken de dood van een arts van Florida die 3 Januari aan een zeldzame auto-immuunziekte stierf. Hij ontwikkelde deze aandoening op 21 december, drie dagen nadat hij het COVID-vaccin van Pfizer had gekregen. Zoals ‘The Defender’ vorige week meldde, zei Heidi Neckelmann, de vrouw van Dr. Gregory Michael dat zij denkt dat de dood van haar 56-jarige man “met 100% zekerheid verband houdt met het vaccin”. Ten minste één arts is heeft nu in het openbaar verklaard dat hij er ook denkt dat het vaccin de oorzaak is van het ontstaan van acute idiopathische trombocytopenische purpura (ITP), de aandoening waar Dr. Michael aan stierf.

Op dit moment hebben we in onze maatschappij al te maken met een enorme lijst van auto-immuunziekten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: