Pfizer vaccin in Israël: deskundigen spreken van “een nieuwe Holocaust” – Frontnieuws

pfizer-vaccin-in-israel:-deskundigen-spreken-van-“een-nieuwe-holocaust”-–-frontnieuws

10-03-21 04:17:00, © Jernej Furman (CC BY 2.0)
Franse universiteitsstudie vindt “tientallen tot honderden keren hogere sterfte door het Pfizer-vaccin”, deskundigen spreken van “een nieuwe Holocaust”

Infectieziektedeskundigen van de Universiteit van Marseille spreken van “een nieuwe Holocaust” op basis van officiële overheidscijfers in Israël. Bijna de helft van alle officiële Israëlische Corona-sterfgevallen vond plaats na vaccinaties, te beginnen medio december 2020. De meerderheid van de ernstige patiënten in ziekenhuizen werd één of twee keer gevaccineerd, bericht Greatreject.

Dr. Hervé Seligmann, een deskundige op het gebied van infectieziekten aan de Universiteit van Aix-Marseille, heeft samen met ingenieur Haim Yativ de officiële cijfers en statistieken van Israël, tot op heden veruit het meest Corona-vaccineerde land ter wereld, onder de loep genomen om te zien of het echt waar is dat het Pfizer-vaccin het aantal Coronagevallen en -doden zo aanzienlijk vermindert, zoals de meeste mainstream media beweren.

Verschillende kranten, waaronder de France Soir en Arutz Sheva, melden nu dat Seligmann en Yativ tot de opzienbarende conclusie zijn gekomen dat “honderden malen meer jongeren en tientallen malen meer ouderen sterven aan het vaccin dan aan Corona in dezelfde periode”. Ze spreken zelfs van “een nieuwe Holocaust”.

In Israël is 53% van de bevolking al gevaccineerd. Ter vergelijking: in Groot-Brittannië, nummer 2 op de lijst, is dat 26,9%, in de VS 13,5%, in Duitsland 4,1%, en in Australië slechts 0,1%.

Dr. Seligmann werkt bij de afdeling Infectie en Tropische Ziekten van de Medische Faculteit van de Universiteit van Aix-Marseille en heeft meer dan 100 wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan.

“Honderden keren hoger sterftecijfer bij jongeren, en tientallen keren hoger sterftecijfer bij ouderen”

Samen met ingenieur Haim Yativ vroeg hij via een WOB-verzoek de officiële cijfers van de Israëlische regering op, en concludeerde dat het Pfizer-vaccin een sterftecijfer veroorzaakt dat honderden malen hoger ligt bij jongere mensen dan het Coronavirus zonder vaccin, en een sterftecijfer dat tientallen malen hoger ligt bij oudere mensen, zeker als men ook de vele ouderen in aanmerking neemt die – ook zoals in Nederland – kort na toediening van het vaccin overlijden aan een hersenbloeding, hartinfarct of andere aandoening.

De auteurs van de studie verklaren dat zij geen belangenconflicten hebben,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: