Voorjaarsgriep van 2021 heet Britse variant

voorjaarsgriep-van-2021-heet-britse-variant

10-03-21 11:49:00,

illuminati, Britse variant is griepHet is verbazingwekkend hoe gewoon iedereen het vindt dat de coronagolven altijd precies komen op een tijd dat je een griepgolf kunt verwachten. 

Niemand zet vraagtekens bij het feit hoe het kan dat de griep nu niet meer besmettelijk is “dankzij de maatregelen”, maar de Britse variant wel.

Misschien moeten we de Britse variant omdopen tot 007. Een virus dat net zo geheimzinnig is als de operaties die door James Bond worden uitgevoerd.

Een compleet land laat zich opsluiten, al haar rechten afpakken en kijkt vooruit naar de “vrijheid” die aan de horizon lonkt als je je uiteindelijk toch richting vaccinatiespuit laat dwingen op basis van deze geheimzinnige Britse variant.

Als iets eruitziet als een eend, het loopt als een eend en het kwaakt als een eend, dan is het waarschijnlijk een eend.

Als iets eruitziet als de griep, het komt op het moment van de normale griep, het gedraagt zich als een griep en maakt hetzelfde aantal slachtoffers als de griep dan is het waarschijnlijk de griep.

Als dan ook nog eens de normale griep compleet is verdwenen terwijl het in 2018 nog bijna 10.000 dodelijke slachtoffers maakte, dan is het zo goed als zeker de griep.

We hebben deze week een artikel gepubliceerd waarin een Amerikaanse wetenschapper duidelijk maakt dat van 1.500 positieve coronatesten in hun laboratorium werd vastgesteld dat er niet zoiets als een coronavirus voorkwam, maar wel Influenza A en ook Influenza B.

Met andere woorden, 1.500 mensen die in quarantaine zijn gegaan omdat ze dachten dat ze “besmet” waren met het coronavirus hadden gewoon de griep.

Zoals diezelfde wetenschapper zegt, zijn ook zij niet in staat geweest om via de Amerikaanse CDC aan monsters te komen van een volledig en geïsoleerd SARS-CoV-2 virus. Het enige dat ze hebben is een fractie aan materiaal van wat normaal gesproken door moet gaan voor een virus.

Het is alsof je een autoband ergens vindt en claimt dat je een auto hebt gevonden. Als iemand dan vraagt hoe die auto eruitziet, krijg je een foto van de autoband opgestuurd.

We hebben gezien hoe de beruchte Illuminatifamilie de Rockefellers ervoor heeft gezorgd dat de manier waarop men een virus kan vaststellen zodanig is gewijzigd dat men niet meer aan de bekende Postulaten van Koch hoeft te voldoen om het toch te laten lijken dat ze voldoen aan de eisen van de Postulaten van Koch.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: