Een oproep aan de wereld vanuit Israel – Ad Broere’s Blog

een-oproep-aan-de-wereld-vanuit-israel-–-ad-broere’s-blog

11-03-21 10:39:00,

Er is in Israël een nieuwe onderklasse aan het ontstaan: die van de mensen die zich niet laten inspuiten. Zij worden uitgesloten van het openbare leven. Openbaar vervoer, bibliotheken, restaurants, hotels, zwembaden, winkels weigeren ‘de niet-gevaccineerde’ toe te laten.

In Israël is een omvangrijk vaccinatieprogramma opgezet. Er zijn inmiddels bijna 9 miljoen injecties toegediend in Israël – het land heeft 8,7 miljoen inwoners- met het mRNA product van de farmaceutische multinational Pfizer. De vele gemelde bijwerkingen worden genegeerd, de doden worden geregistreerd als aan een natuurlijke dood als gevolg van al aanwezig lijden. Precies omgekeerd aan hoe het met de Corona registratie ging. Daar was immers de doodsoorzaak Covid-19, ook al was er zwaar onderliggend lijden. Er is in Israël in de afgelopen weken sprake van een oversterfte die er in 2020 niet is geweest.    

De Israëlische politica en gezondheidsexpert Ilana Rachel Daniel luidt de noodklok. In een gesprek met Flavio Pasquino waarschuwt zij de wereld voor wat ons te wachten staat als het vaccinatieprogramma ook in andere landen met macht en drang wordt uitgevoerd. Zij zegt dat de Israëlische regering onder leiding van Netanyahu een contract heeft afgesloten met Pfizer. Het Israëlische volk is massaal proefkonijn. Wijzen op de mensenrechten en op de Code van Neurenberg helpt niet. Zij zegt dat veel Israëli’s onwetend zijn over het feit dat wat ze ingespoten krijgen niet een traditioneel vaccin is, maar een experimenteel product, dat een nog onbekende invloed uitoefent op de genen van de mens.

Men zegt dat het immuunsysteem wordt aangespoord tot reactie op het Covid-19 virus, maar het is niet bewezen dat dit in de praktijk ook zo is. Dierproeven zijn overgeslagen omdat daarbij negatieve resultaten werden geboekt, doordat de meeste, zo niet alle proefdieren stierven. Nu is de mens dus proefdier. Oude mensen die de holocaust hebben overleefd zijn verbijsterd. De Code van Neurenberg is juist geschreven om te voorkomen dat mensen net als in de Tweede Wereldoorlog door Mengele com suis worden gebruikt als proefkonijn. Aan het eind van hun leven moeten ze constateren dat dezelfde praktijken weer worden hervat, nu met steun van de Israëlische regering. Zij zeggen dat alleen de naam is veranderd, maar dat het bedrijf op dezelfde manier werkt met mensen die dezelfde geestesgesteldheid hebben.

De Nederlandse politica Sigrid Kaag, leider van D’66, stelt Israël als voorbeeld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: