Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken” – Frontnieuws

moderna’s-topwetenschapper-over-mrna-technologie-in-covid-injecties:-“we-zijn-eigenlijk-de-software-van-het-leven-aan-het-hacken”-–-frontnieuws

11-03-21 10:38:00,

Veteraan onderzoeksverslaggever Leo Hohmann heeft een Ted Talk presentatie uit 2017 ontdekt van Dr. Tal Zaks, hoofd medische zaken bij Moderna Inc, waarin hij in lekentaal duidelijk uitlegt wat de mRNA technologie precies doet in vaccins.

Zoals Dr. Zaks duidelijk stelt, “hacken zij de software van het leven”, door hun eigen genetische code in mensen te injecteren.

Wat we zien in deze nieuwe klasse van “vaccins” is duidelijk het samengaan van digitale technologie, geboren uit het computertijdperk, met Darwinistische biologie en geneeskunde, bericht Medicalkidnap.

Kortom, de nieuwe technocraten van de geneeskunde geloven werkelijk dat zij het ontwerpplan van de mens kunnen verbeteren en God kunnen vervangen.

Dit is geen samenzweringstheorie, aangezien zij zeer arrogant en zeer open zijn over wat zij precies dromen te bereiken.

Dit is in de eerste plaats een geloofssysteem, waar weinig tot geen wetenschap aan te pas komt om hun beweringen te staven.

We verlaten snel het rijk van science fiction en entertainment, zoals we zien in Hollywood-presentaties zoals Star Trek, waar mensen kunnen worden gedemonteerd en vervoerd (gestraald) door de ruimte en op miraculeuze wijze onmiddellijk weer in elkaar kunnen worden gezet, of voedsel kan worden ‘nagebootst’ met een druk op de knop, naar real-life experimenten op basis van deze overtuigingen door miljardair-psychopaten die niets beters te doen hebben met hun rijkdom, behalve proberen het menselijk ras te verbeteren.

Welkom in de Brave New World van post-COVID, en de transhumanistische agenda. De software-ingenieurs van gisteren, die niet eens een virusvrij computer-besturingssysteem kunnen maken, hebben nu de leiding over de “software van het leven” en werken samen met het criminele Big Pharma-kartel. Zij financieren en controleren ook wat er wordt uitgezonden in de mainstream media.

Wat kan er nu nog misgaan?

Moderna’s top wetenschapper: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken

In de afgelopen 30 jaar, zegt hij,

“hebben we deze fenomenale digitale wetenschappelijke revolutie beleefd, en ik ben hier vandaag om u te vertellen, dat we eigenlijk de software van het leven hacken, en dat het de manier verandert waarop we denken over preventie en behandeling van ziekten”.

Hij gaat verder met uit te leggen [zie video hieronder] dat het menselijk lichaam is opgebouwd uit organen en organen zijn opgebouwd uit cellen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: