Na Corona-vaccinatie: bijna 1.000 doden in de VS – in slechts twee maanden – Frontnieuws

na-corona-vaccinatie:-bijna-1.000-doden-in-de-vs-–-in-slechts-twee-maanden-–-frontnieuws

11-03-21 03:10:00, Foto en berichtgeving via Wochenblick
Tussen 14 december 2020 en 19 februari 2021 zijn in de VS 966 mensen overleden na ontvangst van een mRNA Covid-19 vaccin van Pfizer BioNTech of Moderna, aldus het U.S. Vaccine Early Alert System (VAERS). Hoewel er officieel geen verband is – is het grote aantal mensen dat kort na de vaccinatie is overleden toch verontrustend.

In die periode ontving VAERS bijna 19.800 meldingen van bijwerkingen. De sterfgevallen zijn dus goed voor 5 procent van de geregistreerde bijwerkingen. Op 19 februari hadden bijna 42 miljoen mensen in de VS een Covid 19-vaccin gekregen.

Sommigen stierven op dezelfde dag

86 mensen stierven op de dag van vaccinatie (8,9%), volgens VAERS. Nog eens 129 (13,4%) binnen een dag. Nog eens 97 (13,4%) binnen twee dagen, en 61 mensen binnen drie dagen. Binnen een week, plus degenen die eerder overleden, stierven in totaal 514 mensen (53,2%). 173 mensen stierven binnen 7-13 dagen, 106 binnen 14-20 dagen.

85% van de sterfgevallen betrof mensen ouder dan 60 jaar, waarbij de meerderheid tussen 70 en 89 jaar oud was. Er waren vijf sterfgevallen onder 20-29-jarigen jonger dan 60 jaar. Acht mensen stierven in de leeftijd van 30-39 jaar, 20 in de leeftijd van 40-49 jaar en 57 in de leeftijd van 50-59 jaar.

De bijbehorende online bron geeft details van degenen die stierven. Waaronder, leeftijd, geslacht, gevolgen van vaccinatie, manier van overlijden. Zonder autopsie wordt een verband tussen vaccinatie en een latere dood echter niet bewezen geacht. VAERS werd in 1990 opgericht als een systeem voor vroegtijdige waarschuwing om veiligheidsrisico’s in verband met vaccinaties te documenteren.

Beide serums zijn niet “goedgekeurd”

Noch de Covid-19 vaccins van Moderna en Pfizer BioNTech, noch andere vaccins ter voorkoming van Covid-19, zijn door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd als gebruikelijke vaccins. Beide serums hebben slechts een “nood goedkeuring” totdat ze worden ingetrokken. Hierop wordt ook gewezen in de informatiebladen van de twee ondernemingen.

Daar staat onder andere dat dit vaccin “kan” beschermen tegen ziekte van Covid-19″, maar niet bij iedereen. Moderna wordt gevaccineerd vanaf 18 jaar, Pfizer vanaf 16 jaar. In beide gevallen zijn er waarschuwingen voor allergische reacties. Personen die allergisch zijn voor één van de ingrediënten mogen het serum niet ontvangen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: