Rutte-regime terroriseert Uitgeverij de Blauwe Tijger – Interessante Tijden

rutte-regime-terroriseert-uitgeverij-de-blauwe-tijger-–-interessante-tijden

11-03-21 11:37:00,

Persbericht Blue Tiger Studio

Het Rutte-regime blokkeert deze week met Youtube samen uitzendingen van Blue Tiger Studio tot na de verkiezingen. Robert Jensen kan tot in mei niet meer op zijn YT-kanaal uitzenden. (maar kijk gewoon op z’n site)

Kijk voortaan dus gewoon op Blue Tube.studio. Zoals naar de uitzending over hoe het belangrijkste thema van de verkiezingen wordt verzwegen: Grondwetswijzigingen. De Epoque 11 vliegt ondertussen al de deur uit, dus wees er snel bij om nog een gesigneerd exemplaar te krijgen.

Artikel 10.1

Staatsterreur
De censuur-campagne van de Rutte-dictatuur overtreedt zowel artikel 9 van het EVRM als artikel 10 EVRM (Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens). Je kunt niet zeggen ‘ja dat is een privaat bedrijf’, want dan zou de CEO van KPN ook je telefoon mogen afsluiten als de inhoud van gesprekken niet met zijn politieke overtuiging strookt.

Dit is de officiële strategie van het Ministerie van Veiligheid en het team Ondermijning, hun RIEC. Je ziet nu ook hoe zeer ‘sociale’ media politiek kleur bekennen.

Met hun NCTV en “Unit Sociale Stabiliteit’ (die Jensen ook noemde) gaan ze buiten het strafrecht om mensen terroriseren die ze lastig vinden. Het RIEC noemt dat ‘de sociale positie verstoren’. Staatsterreur dus zoals bij ieder totalitair regime past.

De verantwoordelijke procureur generaal voor dit onrechtmatig beleid bij het Openbaar Ministerie heet Gerrit van der Burg.

Time geeft toe dat een samenzwering de herverkizing van Trump voorkwam

Via de creatie van een kwade reuk rond dissidenten, proberen ze deze economisch te vernietigen. Dus dat handelsrelaties uit bangigheid het contact opzeggen. Of zoals bij Uitgeverij de Blauwe Tijger: dat de ING Bank plots zijn rekening bevroor.

En dat het bedrijf via welke de betalingen voor boeken liepen plots eenzijdig het contract opzegde. En dat ze zijn vrouw met haar bedrijf plots terroriseren, alsof zij met een ‘extreem rechtse’ engerd is getrouwd en dus uit haar bedrijf gewipt mag worden.

Deze leugenachtige en corrupte terreur-overheid gaat tot het allerlaagste door, omdat zij geen morele autoriteit heeft. Je hebt niet enig strafbaar feit gepleegd, maar zo proberen ze ‘lastige’ mensen te gronde te richten.

Steun Tom dus van De Blauwe Tijger tegen deze laaghartige staatsterreur.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: