Driegonaal abonnement: aanbieding

driegonaal-abonnement:-aanbieding

12-03-21 03:57:00,

Het eerste nummer van de nieuwe jaargang Driegonaal is verschenen.
Vanaf deze jaargang verschijnt Driegonaal vaker: zes keer per jaar. We worden daartoe aangemoedigd door een groei van het aantal lezers én door de bezinning op de samenleving waartoe de coronacrisis ons oproept.

Driegonaal staat in het teken van de sociale driegeleding: de sociale ordening die zich baseert op de individuele mens als wezen op weg naar vrijheid – zoekend naar een vruchtbare verbinding tussen individu en gemeenschap. Rudolf Steiner noemde de driegeleding ‘de praktische uitwerking van de antroposofie’.

In Driegonaal gaat het over het toepassen van de sociale inzichten van de antroposofie in de samenleving: in politiek, geestesleven en economie. Vraagstukken als wat is geld; arbeid en inkomen; de rol van technologie; de functie van de banken of de taken van de overheid komen aan de hand van actuele ontwikkelingen aan bod – zoals ook aandacht voor mensen en initiatieven die zich inzetten voor een betere wereld.

Bestel nu een jaarabonnement en u ontvangt:
– 6 nummers van 32p.
– en één van onderstaande boekjes naar keuze:
(vermeld als opmerking bij uw bestelling voor welk boekje u kiest)
Deze aanbieding geldt tot en met 31 maart a.s.

Rudolf Steiner
Tijdgenoot – in ernstige omstandigheden

John Hogervorst
Gedachten, kansen en perspectieven – in tijden van corona

Harrie Salman
De Corona-epidemie

KLIK HIER om van deze aanbieding gebruik te maken
(via onze webwinkel http://www.abc-antroposofie.nl)
of stuur een mailtje: info@driegonaal.nl

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: