Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins – Xandernieuws

groep-topwetenschappers-dringt-bij-eu-en-ema-aan-op-intrekken-toestemming-covid-vaccins-–-xandernieuws

12-03-21 03:59:00,

Vlak na de oorlog werd in Nürnberg nog zo duidelijk vastgelegd dat experimenten op mensen, zoals van deze notoire ‘wetenschapper’, op geen enkele wijze ooit nog zouden mogen worden uitgevoerd.

—————————————————————————————————————————————–

‘Wij hebben ernstige zorgen dat het toedienen van deze vaccins onder ‘menselijke experimenten’ valt, die een schending van de Nürnberg Code zijn’

—————————————————————————————————————————————–

Twaalf topwetenschappers uit diverse landen hebben zich verenigd in ‘Doctors for Covid Ethics’, dat in een open brief aan de EMA (European Medicines Agency) in Amsterdam aandringt op het onmiddellijk intrekken van de toestemming die is verleend aan de Covid-19 vaccins, omdat er veel gevaarlijke bijwerkingen zijn geconstateerd. Bovendien ‘zijn er ernstige zorgen… dat de goedkeuring van de Covid-19 vaccins door de EMA voorbarig en roekeloos was, en dat het toedienen van deze vaccins nog steeds onder ‘menselijke experimenten’ valt, die een schending van de Nürnberg Code waren en nog steeds zijn.’

De ‘urgent’ genoemde open brief is gedateerd op 28 februari, en is gericht aan Emer Cooke, uitvoerend directeur van de EMA in Amsterdam, waar de organisatie in een hagelnieuw kantoor aan de Zuidas is getrokken. Een kopie van de brief werd gestuurd aan Ursula von der Leyen, president van de Europese Commissie, en Charles Michel, president van de Raad van Europa.

‘Wij zien dat een breed scala bijwerkingen wordt gerapporteerd na de vaccinatie van voorheen gezonde jongere personen met de gen-gebaseerde Covid-19 vaccins. Bovendien zijn er over de hele wereld talloze media berichten van verzorgingstehuizen die enkele dagen na het vaccineren van de bewoners worden getroffen door Covid-19.’ De groep zegt te erkennen dat dit ‘ongelukkig toeval’ zou kunnen zijn, ‘maar we zijn bezorgd dat er inadequaat onderzoek werd en wordt gedaan naar de mogelijke ziekte- en doodsoorzaken onder deze omstandigheden, vooral vanwege de afwezigheid van post-mortum schouwingen.’

De groep wil dan ook snel mogelijk reactie op een aantal zeer dringende kwesties:

1. Na injectie in het spierweefsel moet ervan worden uitgegaan dat de gen-gebaseerde vaccins ook in het bloed terechtkomen, en zich zo door het lichaam verspreiden. Is er bewijs dat deze mogelijkheid in de preklinische dierproeven met alle drie vaccins is uitgesloten, alvorens de EMA toestemming gaf voor menselijk gebruik?

2. Als dat bewijs ontbreekt, dan moet worden verwacht dat de vaccins in de bloedcirculatie aanwezig blijven,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: