In gesprek met de man-van-de-5-miljoen-Eyeopeners – De Lange Mars Plus

in-gesprek-met-de-man-van-de-5-miljoen-eyeopeners-–-de-lange-mars-plus

12-03-21 01:18:00,

Hij liet de afgelopen weken in bijna ieder huishouden een gratis Eyeopener bezorgen. Dat wat de oude media al een jaar lang proberen te verbergen legde Jaap Tieleman in een keer bij alle Nederlandse gezinnen op de huistafel. Het verhaal over het virus dat niet mag worden verteld. Dat wat het regime Rutte tot taboe heeft verklaard. Jaap was bereid met mij en Peter Vlug te praten. Het resultaat is dit niets verhullende gesprek.

Het gesprek

Ik had met Jaap een roerend gesprek. Er stond een man tegenover me die met zijn hart sprak, dat kan een mens alleen maar raken. Dus ook mij.

Hij zegt prachtige dingen in het interview, bij een paar van zijn uitspraken wil ik even stil staan.

Storm

Jaap Dieleman deelt zijn gevoelens over de mediastorm die zijn landelijk verspreid blad veroorzaakte.
Hij vertelt dat hij gechoqueerd was omdat de kerk zich helemaal heeft geconfirmeerd aan de coronaregels.

Destijds hitsten de religieuze leiders het volk op om Jezus te kruisigen. Hij vindt dat ze ook nu ze feitelijk niet anders doen.

Van de oude media, verwachtte hij niet anders. Hij zegt:”De mainstreammedia is een groot leugentheater.” Een tegengeluid accepteren ze niet.

Hij constateert ook dat de regering misdadig is, omdat ze bijvoorbeeld HCQ verbieden. Hij zegt dat ze geen liefde voor de bevolking hebben.

Hij voelde zich een roepende in de woestijn omdat ze vanuit de georganiseerde kerk alleen kritiek en bagger konden gooien. Terwijl de hele kerk had kunnen zeggen:”Lees het blad, want Jezus houdt van je.”

Teken van het Beest

Volgens Dieleman is het huidige vaccin (nog) niet het teken van het Beest waarover de bijbel schrijft. Er staat namelijk dat er een teken op de hand of het voorhoofd werd gezet.
Er bestaat een digitale pleister uitgerust met minuscule pinnetjes waarmee mensen zich op beide plekken kunnen vaccineren. Daarna is het digitaal zichtbaar waardoor iedereen die ingeënt is te herkennen valt.
(Lees hier meer over de pleisters)

Met het huidige vaccin maken ze de wereld klaar voor het zogenaamde ‘nog betere vaccin’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: