Israëlische politica slaakt noodkreet: ‘Het is volslagen gestoord wat hier gebeurt’

israelische-politica-slaakt-noodkreet:-‘het-is-volslagen-gestoord-wat-hier-gebeurt’

12-03-21 08:58:00,

In Israël is in rap tempo een gesegregeerde samenleving aan het ontstaan waarin mensen die zich niet laten inenten tweederangsburgers worden. Een bezorgde Israëliër slaakt een noodkreet.

“Het is hier in Israël heel intens. Ik weet niet hoeveel jullie zien,” zegt politica Ilana Rachel Daniel in een video die op 3 maart verscheen op BitChute. “Het is verschrikkelijk. Het is een hele, hele, hele angstwekkende situatie.”

“Ze maken een groen paspoort waarbij de helft van de bevolking niet naar bioscopen of winkelcentra en dat soort dingen mag tenzij je bent gevaccineerd. Ze voeren een medische apartheid in,” zei Daniel.

Draconische wet

Sportscholen, bioscopen, hotels, restaurants, universiteiten en middelbare scholen zijn alleen toegankelijk voor mensen met een groene pas, waarmee je bewijst dat je bent gevaccineerd. “Dit is de eerste stap terug naar een normaal leven,” zei de Israëlische minister van Volksgezondheid Yuli Edelstein.

Alleen met een groene pas krijg je toegang tot de universiteit. Mensen die zich niet laten inenten moeten online lessen volgen. Restaurants laten alleen gevaccineerden toe. Niet-gevaccineerden mogen alleen buiten eten. Overtreders krijgen een boete van omgerekend 1200 euro.

Edelstein zei dat ‘vaccins niet verplicht zijn’, maar dat mensen die een vaccinatiecertificaat vervalsen ‘naar de gevangenis moeten’. De minister zei ook dat werkgevers hun medewerkers moeten laten vaccineren of elke 48 uur moeten laten testen.

Op 24 februari heeft het Israëlische parlement een draconische wet aangenomen die de overheid in staat stelt om namen, adressen en telefoonnummers van mensen die het coronavaccin niet hebben genomen te delen met andere autoriteiten.

‘Vrijheidsband’

“Ze dwingen mensen om na een reis een enkelband – een veiligheidsband – te dragen,” zei Daniel, die verbonden is aan de partij Rappeh, wat ‘genezen’ betekent. “Het is volslagen gestoord.”

Dankzij de elektronische enkelbanden, die lijken op exemplaren die gedragen worden door gevangenen, kunnen autoriteiten kijken waar iemand precies naartoe gaat en hoeft de persoon niet in quarantaine te gaan.

“Wij noemen het een ‘vrijheidsband’ omdat we niemand opsluiten, maar mensen de kans geven om naar huis te gaan,” zei Ordan Trabelsi van SuperCom, het bedrijf achter dit surveillancesysteem.

Dit gaat overal gebeuren

“Ze censureren ons en vallen ons aan. Ze hebben de dokterslicentie van ons partijhoofd ingetrokken,” zei Daniel. Een rechter oordeelde dat de arts,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: