Over een ‘Broodje Corona’…!

over-een-‘broodje-corona’…!

12-03-21 03:51:00,

Voor veel mensen is het één groot raadsel, die hele Corona/COVID-19-‘pandemie’…We worden allemaal in onze kern geraakt, al was het alleen al door de bizarre maatregelen, die officieel bedoeld zijn om besmettingen te elimineren, maar ALLEMAAL te maken hebben met beknotting van onze essentiële vrijheden.. Kijk bijvoorbeeld eens naar het idiote mondkapje, waarvan alle ‘kenners’, zoals RIVM-er Jaap van Dissel, maar blééf roepen, dat er geen enkel bewijs was, voor de werking ervan.. Waarom dragen we dan nu zo’n eng ding??

Als dit al een pandemie is, waarbij het gaat om ‘slachtoffers’ die tienden van procenten van de bevolking uitmaken, wat is dan een ECHTE pandemie vraag je je af…! Kijk eens naar het staatje hiernaast; het zijn de officiële cijfers..! Wat speelt hier nu in hemelsnaam en vooral: ‘waarom doet iedereen schaapachtig méé met dit verhaal’..?

Het is een wereldwijde ‘aandoening’, waarbij zowat de hele wereldbevolking in angst wordt gedompeld. We dienen vooral bang te zijn en dat alleen al is geen goed teken. Vanuit onze ervaring hebben we al vele ‘valse-vlag-aanslagen’ beschreven, van de 11 september 2001-aanslagen tot die van Charlie Hebdo en van ‘Operatie Gladio’ (HIER) tot de moord op kolonel Ghadaffi van Libië (HIER). Ook deze ‘pandemie’, waarvan de definitie een paar jaar gelden, via de Mexicaanse Griep-epidemie, opnieuw werd gedefinieeerd, is in onze ogen een regelrechte ‘valse-vlag-aanslag’.

Maar wat er bij al deze aanslagen speelt, is een bijna magische reflectie op ons mens-zijn; we worden er tot in het diepste van onze kern door geraakt. Zo ook deze keer weer. En wat dáár gebeurt, in ons diepste wezen, is feitelijk een transformatie. In dat veld van onzekerheid en angst, worden we feitelijk uitgedaagd om te concluderen en te handelen op basis van die conclusies. Als je bijvoorbeeld besluit om ‘slaafs’ achter de politieke leiders aan te lopen, dan ben je al snel ‘gerustgesteld’ en kun je weer rustig gaan slapen.

Sanne Burger, auteur van ‘Broodje Corona’

Wanneer je echter de essentie doorvoelt van dátgene wat er speelt, kom je in een transformatief proces terecht, dat ervoor zorgt, dat je jezelf op een volstrekt nieuwe manier tegenkomt. Je zult bewuster omgaan, met alles wat ons wordt vertelt in de media, je zult je eigen normen en waarden tegen het licht gaan houden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: