Robert F. Kennedy, Jr: Bill Gates plande reeds vóór COVID de censuur van vaccin-sceptici in de media met China en de CIA – Frontnieuws

robert-f.-kennedy,-jr:-bill-gates-plande-reeds-voor-covid-de-censuur-van-vaccin-sceptici-in-de-media-met-china-en-de-cia-–-frontnieuws

12-03-21 11:40:00,

In oktober 2019, vlak voor de COVID-uitbraak, begonnen Gates en andere invloedrijke mensen te plannen hoe voorstanders van vaccinveiligheid konden worden gecensureerd op sociale media tijdens een simulatie van een wereldwijde pandemie, bekend als Event 201.

Robert F. Kennedy, Jr.: De afgelopen twee weken hebben Facebook en andere sociale media sites mij en vele andere critici van corruptie in de regelgeving en autoritair volksgezondheidsbeleid gedeplatformd. Dus, hier is wat voer voor degenen onder jullie die het griezelige gevoel hebben dat de reactie van de overheid/industrie op een pandemie aanvoelt alsof het gepland was – zelfs voordat er een pandemie was.

Het bijgevoegde document laat zien dat een cabal van machtige individuen inderdaad is begonnen met het plannen van de massale verwijdering van vaccin-sceptici van sociale media in oktober 2019, een week of twee voordat COVID begon te circuleren. Die maand organiseerde Microsoft-oprichter Bill Gates een oefening van vier “table-top” simulaties van een wereldwijde Coronavirus pandemie met andere hooggeplaatste “Deep State” panjandroms. De oefening werd Event 201 genoemd.

Tot de medesamenzweerders van Gates behoorden vertegenwoordigers van de Wereldbank, het Economisch Wereldforum (Great Reset), het BBloomberg/Johns Hopkins University Populations Center, de Centers for Disease Control and Prevention, diverse mediaconglomeraten, de Chinese regering, een voormalig directeur van de Central Intelligence Agency/National Security Agency (zoiets als een voormalig CIA-officier bestaat niet), vaccinfabrikant Johnson & Johnson, de financiële sector en de bioveiligheidsindustrie, en Edelman, ’s werelds grootste PR-bedrijf.

Op aanwijzing van Gates speelden deze eminenties de rol van leden van een Pandemic Control Council, en stippelden zij regeringsstrategieën uit om de pandemie, het narratief en de bevolking onder controle te krijgen. Het behoeft geen betoog dat weinig werd gesproken over de opbouw van immuunsystemen, geneesmiddelen van de plank, of therapeutische geneesmiddelen en vitamines waarop geen octrooi rust, maar wel veel over het bevorderen van de invoering van nieuwe octrooieerbare antivirale geneesmiddelen en vaccins.

Maar de deelnemers richtten zich vooral op het plannen van industriegerichte, angstzaaiende, politiestaatstrategieën voor het beheersen van een denkbeeldige wereldwijde besmetting met het coronavirus, culminerend in massale censuur van de sociale media.

Vreemd genoeg beweert Gates nu dat de simulatie niet heeft plaatsgevonden. Op 12 april 2020, vertelde Gates aan de BBC: “Nu zijn we hier.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: