Sigrid Kaag: “Laten we een voorbeeld nemen aan Israël” – medische apartheid in Nederland is OK? | Stichting Vaccin Vrij

sigrid-kaag:-“laten-we-een-voorbeeld-nemen-aan-israel”-–-medische-apartheid-in-nederland-is-ok?-|-stichting-vaccin-vrij

12-03-21 09:33:00,

Op 27-02-21 deed Sigrid Kaag de volgende uitspraken op een D66 congres te Veldhoven:

“Laten we als Nederland een voorbeeld nemen aan Israël, waar gevaccineerde mensen weer toegang krijgen tot het maatschappelijk leven. En geef degene die het vaccin nog niet heeft gehad dezelfde vrijheid met een negatieve test in de achterzak.’’
 
“Er lijkt bijna een taboe te liggen op het woord vaccinatiebewijs. Maar toch is dat precies wat we nodig zullen hebben. Een moderne versie van, wie kent het niet, het gele boekje. Uiteraard met de garantie van tijdelijkheid, privacy-voorwaarden en het liefst op Europees niveau.”– De Gelderlander1

Ook wil Kaag dat de overheid gratis snel- en zelftesten verstrekt.

“We kunnen het leven veilig weer op gang brengen voor al die jongeren en volwassenen die nog niet aan de beurt zijn geweest. Met gratis snel- en zelftesten kunnen hogescholen, universiteiten, sportstadions, restaurants, cafés en winkels weer opengaan.”– De Gelderlander1

Wat ze eigenlijk zegt is dat medische discriminatie OK is. En dat voor deelname aan de maatschappij deelname aan een medisch experiment vereist is. Het grote taboe is niet het woord ‘vaccinatiebewijs’, maar het woord ‘experiment’.

Het grote, gemene experiment

 
Het COVID-19 vaccin heeft een voorwaardelijke goedkeuring gekregen en bevindt zich tot 2023 in een testfase.2,3,4 Het is op de markt gebracht onder een voorwaarde, en dat is dat er nog meer data verzamelt en overlegt moet worden. Pas in 2023 zal – als blijkt dat het vaccin in de praktijk veilig is en werkt – de officiële licentie worden verstrekt.5

Immunologe en ex-medewerker van het RIVM Carla Peters zei in HP/de tijd op 07-01-21:

“Gisteren kreeg de eerste Nederlander het coronavaccin. Het vaccin van Pfizer is onder de verordening van een noodsituatie goedgekeurd. Dit betekent dat het een experimenteel vaccin is en er nog geen officiële licentie verstrekt is. Ook het Moderna-vaccin is sinds gisteren onder dezelfde noodsituatie goedgekeurd.”6

Op de bijsluiter van alle, inmiddels drie Covid-vaccins die een voorwaardelijke goedkeuring hebben gekregen staat dat het vaccin “onder extra toezicht staat”, en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen vraagt om “extra alert te zijn op bijwerkingen”.7,8,9

Hoeveel van de mensen die hun mouw opstropen omdat ze naar een concert,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: