Teken burgerinitiatief voor een build back better debat – antwoord op vragen over “Great Reset” in Nederland | Stichting Vaccin Vrij

teken-burgerinitiatief-voor-een-build-back-better-debat-–-antwoord-op-vragen-over-“great-reset”-in-nederland-|-stichting-vaccin-vrij

12-03-21 09:33:00,

Is het u ook zo opgevallen? Plotseling, uit het niets, gebruiken wereldleiders de slogan Build Back Better. Ook onze koning (seconde 49) en premier Rutte (seconde 20) verwezen onlangs in hun videoboodschappen voor de Verenigde Naties naar de noodzaak to Build Back Better.

Maar waar komt deze slogan zo plotseling vandaan? Wat bedoelen ze met Build Back Better? En waarom is deze slogan nooit een onderdeel geweest van het publieke debat in Nederland? Waarom spreken zowel de koning als de premier op allerlei internationale bijeenkomsten in het buitenland over de noodzaak to Build Back Better en hebben wij ze hierover in ons land nog nooit gehoord?

Een debat hierover in de Tweede Kamer is meer dan nodig want onze volksvertegenwoordigers zijn uitsluitend verantwoording schuldig aan ons, de soevereine Nederlandse bevolking, en niet aan allerlei internationale organisaties, globalistische instellingen en multinationals.

 
Daarom eisen we dat de Tweede Kamer een duidelijk antwoord afdwingt van de regering op bovenstaande vragen. Hoe?

Door de Kamer expliciet te vragen afstand te nemen van het Great Reset Initiatieve van het World Economic Forum.

En daarnaast te eisen dat onze regering voortaan initiatieven en plannen die van grote invloed zijn op onze samenleving (zoals Build Back Better) eerst (!) bespreekt met de Tweede Kamer voor ze internationaal te entameren. Want zo hoort dat in een fatsoenlijke democratie!

Meer info over bbbdebat.nl en petitie

 
Voor meer informatie en de de mogelijkheid om het burgerinitiatief te tekenen ga hier naar de website Build Back Better Debat.

Doe mee alstublieft, onze democratie hangt aan een zijden draadje…

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: