De situatie in Israël toont aan hoe riskant de Covid-vaccinaties zijn – Frontnieuws

de-situatie-in-israel-toont-aan-hoe-riskant-de-covid-vaccinaties-zijn-–-frontnieuws

13-03-21 04:12:00,

In de meeste landen wordt slechts langzaam duidelijk hoe groot de risico’s zijn van de Covid-vaccinaties. In Israël is dat nu anders. In korte tijd is een groot deel van de bevolking gevaccineerd met het Pfizer-vaccin en de gevolgen daarvan zijn alarmerend. Het enthousiasme voor “een spuitje” in Israël is dan ook snel aan het afnemen.

Israël moest als boegbeeld dienen voor de wereldwijde vaccinatiecampagne. Het plan was om in korte tijd de gehele bevolking van 9,3 miljoen mensen in te enten. De campagne is eind december van start gegaan en eind februari hadden reeds 4 miljoen Israëli’s al een eerste injectie van Pfizer gekregen en 2,6 miljoen een tweede (vanaf 7 februari).

Al vrij snel verschenen er alarmerende berichten op social media. Tientallen gevaccineerden bleken vlak na de vaccinatie of in een paar weken later te overlijden.

Zie daarvoor de video hieronder. Daarin worden de namen van 28 overledenen opgesomd en wordt soms iets van de omstandigheden rond hun dood kort toegelicht.

Is deze video een aanwijzing dat er iets heel ernstigs aan de hand is in Israël?
Dat zou kunnen, maar dat hoeft het niet te zijn. Immers, mensen gaan op een gegeven moment dood. En sommigen kunnen direct na een vaccinatie overlijden.

Dit is ook het argument dat in een heel vroeg stadium – de vaccinatie moest nog beginnen – door de regering via de media werd verspreid – “maak je geen zorgen als dit gebeurt, het is een natuurlijk verschijnsel”.

Schokkend hoge aantallen

Dat mag zo zijn, maar de ontwikkelingen in Israël geven te denken als je wat dieper graaft. Op de Twitter-pagina van voormalig New York Times-journalist Alex Berenson vond ik een tabel die suggereert dat er veel meer aan de hand is dan een ‘natuurlijk proces’, schrijft Greatreject.

Deze tabel betreft de bijwerkingen van het Pfizer vaccin in een groep van in totaal 22.631 mensen die werden gevolgd tot en met de eerste week na de tweede injectie. De tabel zelf is niet afkomstig van de overheid, maar is samengesteld uit openbaar beschikbare gegevens.

Er zijn twee groepen: personen ouder dan 60 (de “ouderen en kwetsbaren”) en personen jonger dan 60.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: