De uitrol van 5G MOET gestopt worden!

de-uitrol-van-5g-moet-gestopt-worden!

13-03-21 10:26:00,

Wat is 5G?
5G is een handige technologie waarmee je nog sneller draadloos mobiel internet kunt gebruiken. Het is de opvolger van 2g, 3G en 4G. 5G zal een stuk sneller zijn dan de voorgangers.

Het verschil tussen 5G met de vorige netwerken
5G staat voor de vijfde generatie mobiele netwerken en heeft voordelen ten opzichte van de vorige netwerken. Voordelen waarvan ik hopen mag nooit tot uitvoering zullen komen. Het zal de wereld onleefbaar maken en ik vertrouw erop dat dit niet zal gebeuren. Ik vertrouw op de wijsheid en logisch denken van de mensen die ertoe doen. Ik vertrouw erop dat ook mensen die dit alles goed moeten keuren op tijd hun verstand gebruiken. Want:

1.het 5G netwerk zal veel hogere down- en uploadsnelheden bieden 
Hierdoor zal het draadloze mobiele internet dus ook sneller worden. De verwachting is zelfs dat het maar een paar seconden zal duren om een film te downloaden op de mobiel met behulp van het 5G netwerk. De mogelijk haalbare snelheden van 5G zijn zo hoog dat het een serieuze vervanger kan worden van ‘vast internet’. Dit zou betekenen dat glasvezel/kabel en DSL verbindingen overbodig kunnen worden. Maar ook dat mensen die in het buitengebied wonen/werken toegang krijgen tot snel internet (en zelfs televisie) zonder dat daarvoor kabels getrokken hoeven te worden (internet via de satelliet). Alles draadloos betekent dat iedereen komt te leven in een grote hoeveelheid kunstmatige elektromagnetische velden (EMV). EMV die niet te zien zijn met het blote oog en die je wel omringen. EMV die nooit zijn getoetst op de biologische schade die ze aan mensen, flora en fauna geven. Want ook is duidelijk dat:

“Niet bewezen” dat EMV geen schade geeft aan mens, flora en fauna
De waarheid is dat vele duizenden gedegen wetenschappelijke onderzoeken stelselmatig worden genegeerd, ontkend worden en onder tafel worden geschoven. En dit gebeurt allemaal op het hoogste politieke niveau. Er wordt een grootschalig en welbewust doofpotbeleid gevoerd. Onze overheid geeft een hogere prioriteit aan de commerciële belangen van de telecomindustrie en haar eigen financiële belangen dan aan de gezondheid van de burgerbevolking en alles wat leeft.

Martin L. Pall, professor emeritus Biochemie en Medische wetenschappen, is een specialist op het gebied van effecten van microgolffrequenties-elektromagnetische velden op het menselijk lichaam zegt: “Radiofrequente straling veroorzaakt disbalans in elke cel”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: