Een jaar covid-19 in Nederland met Pieter Stuurman – De Lange Mars Plus

een-jaar-covid-19-in-nederland-met-pieter-stuurman-–-de-lange-mars-plus

13-03-21 03:58:00,

Precies een jaar geleden sprak Niels Lunsing met schrijver Pieter Stuurman in de NieuweTijd podcast over de uitbraak van COVID-19 in Nederland.
In deze nieuwe podcast blikt hij samen met hem terug op de goed beluisterde podcast die al snel van YouTube werd verwijderd.
Welke uitspraken van Pieter kwamen uit?
En wat is zijn visie op de nabije toekomst?
Luister maar!

Enkele opvallende uitspraken van Stuurman.

“Tevreden slaven zijn de grootste vijanden van de vrijheid

Pieter zegt over het vaccinatiepaspoort en de uitsluiting van maatschappelijke deelname:
“Het is niet bedoeld om mensen toegang te verlenen, maar juist om mensen de toegang te ontzeggen.”

Hij concludeert aan de hand van het stemgedrag in de huidige Tweede Kamer dat de politiek het nodig vindt om de visie van het Wereld Economisch Forum WEF te volgen.

Voorzitter van deze club, Schwab wil naar een top-down samenleving (dus van bovenaf bestuurd). Hij wil een waterdichte controle van iedereen en zegt:”You will own nothing and be happy.” “Vraag je eens af,  vervolgt Stuurman op welke manier ze dit gaan doen. Dit kan door een samenleving te laten instorten en daarna maakt Schwab je gelukkig.”

Ook wijst hij op de “verbetenheid waarmee de vaccinatiecampagne wordt gevoerd en waardoor je geen fatsoenlijk ‘nee’ meer kunt zeggen”.

“Iedereen zou gealarmeerd moeten zijn, want er bestaat helemaal geen noodzaak, want corona is niet erger dan griep. Dus er zijn andere bedoelingen dan volksgezondheid.”

Pieter Stuurman verwacht niet dat de aankomende verkiezingen enig verschil zullen kunnen maken. “Dit is een wereldwijde top-down revolutie, dus georganiseerd vanuit de machthebbers. Dat kan je niet alleen vanuit Nederland oplossen. Zelfs als Forum voor Democratie de verkiezingen zou winnen en een meerderheid in de Kamer zou krijgen.

“De enige werkelijke bevrijding kan komen vanuit het volk.” George Orwell in 1984.

 

 

Post Views: 294  » Lees verder

%d bloggers liken dit: