Is het Nederlandse koningshuis en de regering schuldig aan ritueel misbruik en moord?

is-het-nederlandse-koningshuis-en-de-regering-schuldig-aan-ritueel-misbruik-en-moord?

13-03-21 10:14:00,

Onderstaand rapport is 100% gebaseerd op authentieke getuigenverklaringen en verifieerbare videos en documenten. Niets komt voort uit speculatie of vermoedens. We presenteren feiten. We moedigen iedereen aan om zelf alles te controleren en tot je eigen conclusies te komen, op basis van gedegen onderzoek en integere besluitvorming. Als je ziet dat een bewijsvideo van internet werd verwijderd, laat het ons weten aub. We hebben alle bewijsmateriaal ook zelf gedownload en kunnen het opnieuw plaatsen.

Dit uitvoerige rapport en de hele website StopWorldControl.com is opgesteld in samenwerking met advocaten, artsen en wetenschappers in binnen- en buitenland. We staan klaar om elke valse aanklacht of onrechtmatige poging tot ontkenning van de overduidelijke bewijzen te weerleggen. De auteur werkt samen met de Amerikaanse Constitutional Law Group, die meer corrupte rechters, politici en wetshandhavers achter slot en grendel hebben gezet, dan wie ook ter wereld. Zij hebben direct contact met de Amerikaanse overheid. 

Ons doel is de mensheid eens en voor altijd te informeren aangaande de beestachtige praktijken die al eeuwenlang achter de schermen van onze zogenaamd ‘beschaafde’ samenlevingen worden uitgevoerd. Het gepresenteerde bewijsmateriaal op deze pagina, is slechts een fractie van de honderden documenten die we nog in ons bezit hebben.

Indien u zelf een advocaat, rechter, arts, wetenschapper of politicus bent die wil meehelpen om dit onuitsprekelijke kwaad aan te pakken, sluit u dan aan bij ons internationaal netwerk. Neem contact met ons op via onderstaande link. We slaan wereldwijd de handen in elkaar om de mensheid te bevrijden van deze gruwelen. 

Historische achtergrond van het ritueel offeren van kinderen

Volgens diverse getuigen en slachtoffers, in binnen en buitenland, zijn diverse koningshuizen, politieke leiders, de top van justitie en politie, en de rijksten in onze wereld gezamenlijk betrokken bij de meest gruwelijke praktijken die de mensheid ooit gekend heeft:

het ritueel misbruiken, martelen en vermoorden van kinderen.

In Nederland kwamen enkele mensen – die elkaar niet kennen –  naar voren met eenzelfde verhaal: het Nederlandse koningshuis en de top van de Nederlandse politiek, waaronder Mark Rutte en Geert Wilders, zijn schuldig aan deze afschuwelijke praktijken. 

Voor we naar deze getuigenissen luisteren, wil ik even de historische context van het ritueel offeren van kinderen aangeven. Het is namelijk een praktijk die doorheen de menselijke geschiedenis in veel culturen voorkwam.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: