Youtube wil Sigrid Kaag (666) als premier – Interessante Tijden

youtube-wil-sigrid-kaag-(666)-als-premier-–-interessante-tijden

13-03-21 10:38:00,

Hun kandidaat-premier

Met de grootste kans op verkiezingsfraude in de parlementaire geschiedenis in aantocht (2,4 miljoen briefstemmen), maakt Youtube alvast reclame voor hun (World Economic Forum) premierkandidaat, die ook al zitting had in hun Plandemie-bureau van de WHO (september 2019), het Global Preparedness Monitoring Board: Sigrid Kaag (666), de 2030 Agenda minister als opvolger van Abortus-eugeneticus Liliane Ploumen.

Advertentie 1: Dit moet je verplicht zien, terwijl de oppositie van het kanaal is gegooid

Nieuw ‘leiderschap’. Druk je op een andere video dan maken ze reclame voor Mark Rutte. “Waarom stemmen mensen op Mark Rutte’. Dat is een hele goede vraag: wanneer je niets met waarheidsvinding hebt, maar je hebt een Groot Geloof, met name geloof in je eigen onfeilbare goedheid als Goed Mens die in de goedheid van mensen gelooft.

Omdat je gewend was altijd je zin door te drijven, en dat gelijk krijgen met ‘gelijk hebben’ verwart.

Advertentie 2: Ja daar begrijp je nu werkelijk niets van, tenzij het hele gelovige mensen zijn

Tegelijk hebben ze alle kanalen geblokkeerd van enige oppositie tegen het globalisme-fascisme, naast Blue Tiger Studio moest ook Sven Hulleman (Een Oorlog Reeds Verloren) er al aan geloven en Robert Jensen.

Enige uitzondering tot nu lijkt Flavio Pasquino, de kundige mediaman, die alles doet om de rust en netheid zelve te zijn. Waarvoor niets dan bewondering.

Maar die kreeg ook al een ingreep omdat hij content zou leveren zonder aan te geven dat dit voor 18+ was. Terwijl hij dat al wel deed. Gewoon even een speldenprikje dus: we houden je in de gaten. Zoals hij ook de Gestapo al aan de deur kreeg.

Dus zodra je nu zijn kanaal opent, dan krijg je een advertentie voor Sigrid Kaag.

Persbericht Blue Tiger Studio

Dus, op papier hebben we artikel 9 (Vrijheid van gedachte) en Artikel 10 (vrijheid van meningsuiting) van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM).

In de praktijk kan de overheid je dus censureren door je bereik af te knijpen, terwijl je de massa maar 1 visie op een zaak voorschotelt. Die van het Kartel/De Partij.

666’ers zijn satanisten, en dat zeg ik niet als ‘boeh’-geroep maar als constatering.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: