Actie ‘Stemmen onder Voorwaarden’: ‘Geef politici niet langer een blanco cheque’ – Xandernieuws

actie-‘stemmen-onder-voorwaarden’:-‘geef-politici-niet-langer-een-blanco-cheque’-–-xandernieuws

14-03-21 08:07:00,

—————————————————————————————————————————————–

Maakt dit kans van slagen in een klimaat-vaccin dictatuur? Wachten mensen weer totdat de pijn te erg wordt?

—————————————————————————————————————————————–

De Nationale Bond tegen Overheidsoorzaken heeft met het oog op de verkiezingen aanstaande week een bijzondere actie opgestart: ‘Stemmen onder Voorwaarden,’ met als kernboodschap: ‘Geef politici niet langer een blanco cheque!’ Aangezien zeker de afgelopen 10 jaar is gebleken dat het eigenlijk amper meer wat uitmaakt op welke partij je stemt omdat uiteindelijk toch steeds hetzelfde beleid wordt uitgevoerd, en er keer op keer ingrijpende besluiten worden gemaakt waar het volk geen enkele zeggenschap over krijgt, wil de bond de mogelijkheid bieden om ‘contractuele voorwaarden’ aan uw stem te verbinden.

Aangezien minstens 80% van onze wetten inmiddels uit Brussel komen, en minstens 80% van het Haagse beleid daardoor wordt gedicteerd, maakt een stem aanstaande woensdag (en in een beperkter aantal stemlokalen ook al morgen en dinsdag) op de VVD of GroenLinks, en alle partijen daartussen, nauwelijks meer verschil. Misschien moeten we wel constateren dat er geen ‘daartussen’ meer bestaat. Op een paar uitzonderingen na streven alle partijen op hoofdlijnen hetzelfde na. Samengevat komt dat neer op de totale onderwerping van Nederland aan een EU-Superstaat en een globalistische, door de VN bestuurde communistische klimaat-vaccin dictatuur.

‘Geef politici geen blanco cheque’

‘Nog vier dagen en dan vinden de landelijke verkiezingen plaats,’ begint de Bond in een gisterenavond verstuurde nieuwsbrief. ‘Als je gaat stemmen, geef de politici dan geen blanco cheque! Dat is namelijk wat je doet: je geeft het bestuur van de vereniging Tweede Kamer een volmacht om namens jou te besturen. Wat de dames en heren in Den Haag ook besluiten, met jouw stem heb je te kennen gegeven dat jij daarmee akkoord bent. Besluit de nieuwe regering straks een vaccinatiepaspoort in te voeren, dan heeft dat jouw steun. Besluit de nieuwe regering de zogeheten Spoedwet te verlengen, dan heeft dat ook jouw instemming. Laat dit niet gebeuren!

De uitleg van aanpak door de Bond:

‘Is jouw vertrouwen in de politiek ook zo afgenomen? Heb jij ook het idee dat het niet veel uitmaakt op wie je stemt? Zie jij ook gebeuren dat de gekozen en ongekozen politieke bestuurders na de verkiezingen vooral de belangen van het grootbedrijf blijven dienen?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: