EINDELIJK!! Bij het Internationaal Gerechtshof is een rechtszaak aangespannen wegens overtreding Neurenberg-code door Israëlische regering – Frontnieuws

eindelijk!!-bij-het-internationaal-gerechtshof-is-een-rechtszaak-aangespannen-wegens-overtreding-neurenberg-code-door-israelische-regering-–-frontnieuws

14-03-21 08:38:00,

De “People of Truth” organisatie heeft een klacht ingediend bij het Internationaal Gerechtshof tegen de Israëlische regering, die via Pfizer illegale experimenten uitvoert op Israëlische burgers. De klacht ingediend bij het Tribunaal in Den Haag luidt: “Dit is een vereniging waarvan de leden advocaten, artsen, openbare activisten en het grote publiek zijn, die ervoor hebben gekozen hun democratisch recht uit te oefenen om de experimentele medische behandeling niet te ontvangen (Coronavaccin), en voelen dat ze zwaar en illegaal onder druk worden gezet door Israël, Knesset-leden, ministers, hoge openbare vertegenwoordigers, burgemeesters en meer.

We willen beginnen met een basiskennis over het onderwerp: Coronavirus is een innovatieve medische behandeling, die pas onlangs FDA-goedkeuring kreeg in de Verenigde Staten (alleen in noodprocedures), een niet-definitieve goedkeuring, met details over 22 bijwerkingen van vaccins . Bovendien is het voor alle medische disciplines duidelijk dat de kwestie van de langetermijnimpact van de behandeling niet wetenschappelijk is getest (testen en onderzoek) en dat de langetermijnimpact en veiligheid van de behandeling voor de ontvangers onbekend is. Het is belangrijk op te merken dat tot dusverre het lichaam dit nooit eerder heeft gekregen en dat alle eerdere vaccins op een heel andere manier hebben gewerkt, door een uitgeschakeld of verzwakt virus te introduceren en een natuurlijke stimulatie van het immuunsysteem ertegen. Zoals gedetailleerd door een senior viroloog, zijn de risico’s die worden verwacht bij deze innovatieve medische behandeling hierbij als bijlage 1 bij mijn brief gevoegd.

“Code van Neurenberg” – een code van medische ethiek die is uitgevaardigd op basis van wetten waaronder nazi-criminelen werden berecht voor het uitvoeren van gruwelijke medische experimenten tijdens de Tweede Wereldoorlog – in het doktersproces dat bekend staat als de processen van Neurenberg. De code van Neurenberg vormde later de basis voor de inwerkingtreding van de Verklaring van Helsinki, evenals de basis voor de Patient Rights Act in Israël. We zijn van plan om u te presenteren en te beschrijven hoe in de staat Israël dit jaar de Israëlische regering met haar ministers en leden van de Knesset, burgemeesters en andere hoge functionarissen de wet van Neurenberg illegaal en schaamteloos schendt. En extremistisch, en helaas niet slechts in één aspect, maar veel, te veel!

Bewuste toestemming om deel te nemen aan een medisch experiment

Het eerste principe van de code van Neurenberg is de bereidheid en geïnformeerde toestemming van de persoon om een ​​behandeling te ondergaan en deel te nemen aan het experiment.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: