Interview over 5G met epidemiologen Dr. John Frank en Dr. Anthony Miller op 22 maart – StralingsBewust.info

interview-over-5g-met-epidemiologen-dr-john-frank-en-dr-anthony-miller-op-22-maart-–-stralingsbewust.info

14-03-21 02:01:00,

Op maandag 22 maart organiseert Dr. Devra Davis van Environmental Health Trust een interview met de wereldberoemde epidemiologen Dr. John Frank en Dr. Anthony Miller:

Better Safe Than Sorry:
5G Health Effects and the Need to Protect Children

Het evenement zal live op Facebook worden uitgezonden en is te volgen via Zoom (registratie vereist).

Het interview

De bescherming van de volksgezondheid en het milieu, zelfs bij gebrek aan bewijs voor schade, is de basis van het voorzorgsbeginsel. Wat gebeurt er als het wetenschappelijk bewijs voor de gevaren van draadloze straling wel is geleverd, maar de volksgezondheids- en veiligheidsinstanties het negeren? Voor wetenschappers, onderzoekers en voorvechters van de volksgezondheid is dit alarmerend.

De epidemiologen Dr. John William Frank en Dr. Anthony B. Miller hebben zich daarom aangesloten bij de internationale oproep van honderden wetenschappers voor een moratorium op de uitrol van 5G-netwerken.

In hun eerste interview samen ooit, bespreken zij met Dr. Devra Davis (oprichter van Environmental Health Trust) de wetenschap van radiofrequente straling; het epidemiologische bewijs voor effecten; en de precieze technologie die moet worden opgenomen in studies over de effecten van 5G.

De drie zullen ook zichtbaar maken op welke manieren de nationale regelgevende instanties voor telecommunicatie, de wetenschap gebruiken en misbruiken om veiligheidsregels voor radiofrequente straling te bepalen en hoe ze belangen­conflicten proberen te omzeilen.

De epidemiologen

Dr. John William Frank, voorzitter van Public Health Research and Policy aan het Usher Institute of Population Health Sciences and Informatics van de Universiteit van Edinburgh, is een van de meest vooraanstaande wetenschappers ter wereld die de sociale en niet-wetenschappelijke determinanten bestudeert die van invloed zijn op het volksgezondheidsbeleid. Bekijk CV.

In zijn recente publicatie “Electromagnetic fields, 5G and health: what about the precautionary principle?“, gepubliceerd in de Journal of Epidemiology & Community Health, merkt Frank op dat ondanks de beweringen van wetenschappelijke adviescommissies dat er geen bewijs is voor schade, de wetenschap zeer zeker neigt naar een voorzichtige aanpak.

“Totdat we meer weten over waar we aan beginnen, vanuit een gezondheids- en ecologisch oogpunt, moeten die vermeende voordelen (van 5G) wachten,” schrijft Frank.

Dr.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: