Professor microbiologie: Deze inenting hoort voor een tribunaal – Frontnieuws

professor-microbiologie:-deze-inenting-hoort-voor-een-tribunaal-–-frontnieuws

14-03-21 08:36:00, Professor Sucharit Bhakdi, via Österreich ist frei
Professor Sucharit Bhakdi is een van de wetenschappers die sinds het begin kritiek heeft op de Coronapandemie. Na zijn bestseller “Corona, vals alarm?” komt over een paar weken zijn tweede boek “Corona ontmaskerd” uit. We praatten met hem over vaccinatie, feiten en de “goldene Bret” [negatiefprijs, red.] Interview gevoerd door Edith Brötzner

Professor Bhakdi, hoe lang bent u al actief in de Corona-opheldering?

Sinds half maart 2020. Mijn vrouw en ik wisten al vrij snel dat dit een normaal Coronavirus was. Drosten zei in het begin dat het virus niets bijzonders was en beweerde toen plotseling dat Corona ons allemaal te grazen zou nemen. Op 11 maart 2020 heeft de WHO een pandemie uitgeroepen. Zoals de Mexicaanse griep. Dit was voor ons zeer verdacht. Op 19 maart kwam een studie van een onderzoeksgroep uit Marseille naar buiten waaruit bleek dat het virus niet gevaarlijk was.

Zijn alle vragen over het virus beantwoord?

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die positief testen en mensen die echt ziek zijn. Dat is een misdaad en hoort thuis in een rechtbank. Je kunt een hartaanval-patiënt die positief is niet tellen als een Corona-dode. Er is geen rechtvaardiging voor wat de regering doet. Het feit dat de situatie in Italië en Spanje anders is, en ook dat ziekenhuisinfecties hier van nature hoger zijn, is nooit meegedeeld. In plaats daarvan gingen schokbeelden door de media. Het virus is ook niet nieuw. Ons immuunsysteem zit zo in elkaar: er zijn cellen van het immuunsysteem, lymfocyten, die er al zijn vanaf de geboorte. Deze herkennen altijd een virus en worden elk jaar beter getraind. Als de cel een virus produceert, is er afval. De killer-lymfocyten herkennen dit afval, worden actief, delen zich en doden de geïnfecteerde cel. Zo worden de “Coronaspecialisten” in het lichaam steeds meer, zoals bij alle ademhalingsziekten.

De rechtbanken moeten eindelijk reageren

Kunnen gezonde mensen anderen besmetten?

Dit sprookje komt oorspronkelijk uit Duitsland. Een ogenschijnlijk gezonde Chinese vrouw besmette mensen met Corona op een bijeenkomst. Ogenschijnlijk had ze geen symptomen, maar dat was niet waar. Veel mensen weten niet dat de Chinese vrouw ziek was en haar symptomen had onderdrukt met paracetamol. Natuurlijk had ze een enorm veel virussen in haar keel en was daardoor besmettelijk.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: