Coronapaspoort wetsvoorstel terwijl niemand kijkt (wederom oproep reageren consultatie wetsvoorstel!)

coronapaspoort-wetsvoorstel-terwijl-niemand-kijkt-(wederom-oproep-reageren-consultatie-wetsvoorstel!)

15-03-21 06:06:00,

medische apartheid nederlandHet wordt met iedere dag die voorbijgaat walgelijker en achterbakser wat de overheid doet en nu willen ze nóg meer grondrechten van je afpakken.

Er is wederom een ingrijpende wetswijzing in de maak (vandaag laatste dag om te reageren) van een kabinet wat formeel is afgetreden (demissionair) en eigenlijk alleen lopende noodzakelijke zaken hoort waar te nemen.

We hebben al oneindig vaak geschreven over de werkelijke doelstellingen van de nep coronapandemie en hoe deze gebruikt zal worden om ook de laatste grondrechten bij de burger weg te halen.

Maar, terwijl alle ogen zijn gericht op zinloze lijsttrekkersdebatten zijn de gehaaide psychopaten van de demissionaire overheid er wederom wel in geslaagd om een wetsvoorstel neer te leggen dat van ons tweederangsburgers maakt. Dit nadat ze dat een paar dagen geleden ook al in alle stilte deden met een verplichte quarantainewet.

Wij mogen zonder coronpaspoort, wat ook nog eens illegaal is als principe, zo meteen niet meer naar evenementen, musea, restaurants en nog veel meer. Dit omdat ze de als corona vermomde griep gebruiken om een medische apartheidsstaat te maken. Precies zoals dat in Israël al tot wasdom is gekomen en waarvan Sigrid Kaag (D666) zegt dat we dat als voorbeeld moeten nemen voor ook ons land.

Er ligt een wetsvoorstel dat tot en met vandaag nog in de zogenaamde consultatiefase verkeert, de fase waarin burgers nog kunnen reageren. Het is een wetswijziging die ze op een geniepige wijze tijdens alle verkiezingsperikelen erdoor willen loodsen. 

Het is afgrijselijk wat ze nu doen, want het is geen kwestie meer van: een restaurant mag eisen dat mensen een negatief testbewijs kunnen tonen voordat ze komen eten, het wordt verplicht.

Testbewijzen kunnen worden verplicht voor de toegang tot nader te bepalen sport- en jeugdactiviteiten, culturele instellingen, evenementen, restaurants, overige horeca, middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en hoger onderwijs. Beheerders en gebruikers van deze voorzieningen kunnen te maken krijgen met testbewijzen.

Dat ze hiermee ver over de schreef gaan van wat mag en kan, weten ze zelf ook, want ze schrijven in de toelichting:

Het verplichten van een testbewijs raakt grondrechten, waaronder het recht op lichamelijke integriteit en het recht op privacy.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: