Internationaal Strafhof buigt zich over vaccinatiebeleid Israëlische regering

internationaal-strafhof-buigt-zich-over-vaccinatiebeleid-israelische-regering

15-03-21 06:18:00,

De organisatie ‘People of Truth’ (Anshei Emet) diende op 5 maart jongstleden een klacht in bij het Haags Tribunaal/Internationaal Strafhof tegen de Israëlische regering, die via BigPharma Pfizer illegale experimenten uitvoert op Israëlische burgers. Er vindt in de ogen van deze organisatie schending plaats van de code van Neurenberg.

Deze organisatie omvat advocaten, artsen, publieke activisten en het grote publiek, die ervoor hebben gekozen hun democratisch recht uit te oefenen.

Zij willen geen experimentele medische behandeling krijgen (coronavaccin) en ze voelen dat ze onder grote en ernstige illegale druk staan ​​door (een deel) van de Israëlische regering, de media, parlementariërs en ministers, hoge openbare vertegenwoordigers, burgemeesters en anderen.

Vorig week werd ook door twee andere advocaten, Ruth Makhacholovsky en Aryeh Suchowolski, een klacht ingediend bij hetzelfde Tribunaal in Den Haag en op basis van dezelfde gronden. Beide advocaten vertelden Israel News dat het beroep tegelijkertijd ook zal worden ingediend bij het Tribunaal van Neurenberg. Dit gebeurt samen met de Duitse advocaat Reiner Fuellmich (zie de video hieronder).

Levensbedreigende bijwerkingen

In de klacht wordt ook de vergelijking gemaakt met nazi-criminelen die zijn veroordeeld, vanwege dit soort medische experimenten.
Dit COVID-19 verhaal is feitelijk een genetisch medisch experiment op de mensheid.

Ook wordt aangekaart dat alternatieve normale methodes om dit griepvirus te bestrijden ten alle tijde werd genegeerd en geridiculiseerd. In de klacht worden ook de omkoopschandalen besproken. Door deze misdaad hebben in Israël na het toedienen van het experimentele vaccin 41% van de gevaccineerde politiemensen, militairen, scholieren en medisch personeel ernstige bijwerkingen gekregen, waaronder levensbedreigende complicaties, zo vermeldt de klacht (onder punt d).

“Het is al bewezen dat vele mensen overleden, verlamd of gewond raakten en zelfs gehandicapt door het vaccin. Toch ging de Israëlische regering gewoon door met dit vaccinatieprogramma.”

Lees verder op de website WantToKnow

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: