Lezing arts Jan Vingerhoets – dit zou elke huisarts moeten zien! | Stichting Vaccin Vrij

lezing-arts-jan-vingerhoets-–-dit-zou-elke-huisarts-moeten-zien!-|-stichting-vaccin-vrij

15-03-21 09:34:00,

Vrouwen voor vrijheid is een initiatief van vrouwen die willen opkomen voor de rechten van ons allemaal. Zij organiseerden vele succesvolle manifestaties, maar ondervonden steeds meer weerstand van de gevestigde orde. Op 7 maart vond de eerste “Verboden Manifestatie” plaats…

“Na vele gesprekken met gemeentes en telkens het verbod om met meer dan 100 mensen samen te komen, besloten we om op een geheime locatie ons sprekers-podium te houden zonder publiek zodat onze sprekers hun boodschap naar buiten konden brengen.
 
Hierbij presenteren we jullie de eerste video. Een heldere en krachtige boodschap van huisarts Jan Vingerhoets. Eentje voor in de boeken.”
– Vrouwen voor Vrijheid

Informeer uzelf, en informeer anderen.

Wilt u op de hoogte blijven van interviews van Vrouwen voor Vrijheid? Abonneer uzelf op hun Youtube kanaal, like en deel dit bericht op FB en vind hen op social media! Donaties hebben ze hard nodig, uw steun wordt enorm gewaardeerd! 💛

https://linktr.ee/vrouwenvoorvrijheid

Meer info over Vrouwen voor Vrijheid hier
 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: