Noodkreet huisarts: Stop deze waanzin!

noodkreet-huisarts:-stop-deze-waanzin!

15-03-21 11:56:00,

Foto: Coronaprotest Malieveld en Museumplein (Screenshot YouTube/Ongehoord Nederland)

in Mens en Dier
14 maart 2021 22:15

De politie heeft op het Malieveld in Den Haag keihard opgetreden tijdens een protest tegen de coronamaatregelen. Er werd een vrouw tegen een rijdende politiebus geduwd, een hondenbegeleider loste een waarschuwingsschot en meerdere agenten sloegen met knuppels in op een man die al op de grond lag. Mensen riepen onder meer ‘vrijheid’ en ‘spoedwet is dictatuur’.

Er wordt met veel verbazing gereageerd op de beelden die rondgaan op internet. “Bizarre beelden van politiegeweld op het Malieveld. Schokkend. Echt, schokkend. Je gaat toch niet zo op je bevolking inmeppen?” vraagt FVD-leider Thierry Baudet. Ghislen Nysten, oud-VVD-fractievoorzitter in de gemeente Beek, voegt toe: “Burgemeester Jan van Zanen: u bent een schande voor de democratie. Treed af!”

“Welk virus, welk gevaar rechtvaardigt dit overheidsoptreden? Het is inderdaad volstrekt disproportioneel. Dit gaat niet over preventie van ziekte. Dit gaat over macht, volgzaam zijn en een overheid die niet u dient, maar u tot dienaar maakt,” reageert huisarts Martin Voerknecht.

Noodkreet

Hij heeft weer toegang tot zijn LinkedIn-pagina, maar werd na acht uur alweer gecensureerd. Huisarts Voerknecht had een noodkreet geplaatst.

De gevestigde partijen leiden u collectief naar de afgrond met het huidige kabinetsbeleid. Een testsamenleving met een verbod op ziek zijn: het is waanzinnig dom en misplaatst. De moties die passeren bij een demissionaire regering zijn waanzinnig, verstrekkend en tenenkrommend ingrijpend in onze normale samenleving, schrijft de huisarts.

Verdoemenis

“De partijen beloven goud en stemmen nu nog snel voor verdoemenis. Trap niet in de gouden leuzen van de top 10. Zij bereiden enkel nu al de samenleving voor waarin u nog minder te zeggen heeft. Stop deze waanzin!”

“Ziekte hoort bij het leven en deze valt niet met teststraten, vaccinatiepaspoort en gedwongen vaccinatie te regelen. De testsamenleving komt uit de boeken van George Orwell en Aldous Huxley. Maar geneeskunde gaat over mensen, ziekte, liefde, nabijheid en ook ratio. Die ontbreekt in het beleid: paniek regeert. Niet de rede, maar de angst regeert. Geen artsen, maar angstprofeten regeren over u,” zegt huisarts Voerknecht.

pic.twitter.com/9ZxDjmDwef

— M. Voerknecht (@MVoerknecht) March 13, 2021

4.8
85
stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je deze informatie goed?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: