Wij hebben het ergste coronaregime in Europa

wij-hebben-het-ergste-coronaregime-in-europa

15-03-21 06:22:00,

corona dictatuur nederlandNederland vindt het fijn om ergens bovenaan te staan, want dat laat zien dat wij het heel goed doen.

Zo heeft Nederland nu de eer om bovenaan te staan voor wat betreft totalitaire regimes in Europa.

Ooit stond dit land bekend als het meest vrije land ter wereld. Alles kon en mocht en van over de hele wereld kwamen mensen naar Nederland om de vrijheid te vieren.

Als je nu kijkt naar de koude kille verlaten straten van Amsterdam kan je je niet voorstellen dat de Dam er ooit zo uitzag.

dam amsterdam hippietijd

Van het meest vrije land in Europa zijn we geworden tot het land met het meest totalitaire regime in de EU.

Je hebt landen met lockdowns in Europa, dat is al erg genoeg, maar er zijn maar een paar landen met een nationale lockdown en daar bovenop een avondklok.

Waarmee wij dan het meest strenge coronaregime in Europa hebben.

nederland meest strenge coronaregels

We hebben ons altijd afgevraagd hoe het bijvoorbeeld mogelijk is dat een land zoals Iran ooit geworden is tot wat het nu is, vergeleken met de jaren zestig/zeventig van de vorige eeuw.

iran toen en nu

Nu vragen wij ons dat niet meer af, want we hebben met eigen ogen kunnen zien hoe in een periode van 1 jaar ons land is vervallen van een eens vrij land tot één van de ergste dictaturen ter wereld.

Maar, het wordt nog veel absurder. Alhoewel wij de minste vrijheden hebben van zo ongeveer de hele wereld, gaat de bevolking volgende week massaal stemmen op degenen die hen gevangenhouden.

De man die ontelbare levens heeft verwoest via de toeslagenaffaire en de dood injaagt met een medisch experiment dat ze vaccin noemen, wordt ijskoud weer de nieuwe minister-president.

De man op wie tienduizenden mensen weer zullen stemmen, al zijn er ondertussen ook veel die wel in de smiezen hebben wat voor vlees ze in de kuip hebben.

dit

Eigenlijk is het hilarisch als je ziet dat wij ieder jaar de Dag van de Democratie vieren. Enkele jaren geleden schreef het AD hierover het volgende:

Vandaag is het de Internationale Dag van de Democratie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: