De chronologie van een pandemie – EnerzijdsAnderzijds

de-chronologie-van-een-pandemie-–-enerzijdsanderzijds

16-03-21 11:32:00,

Soms lijken zaken uit de lucht te vallen en gewoon toevallig te zijn. De huidige Covid-crisis is een onderwerp dat voor sommigen toevallige pech is, voor anderen is deze hele crisis gepland.
Voor een volledig inzicht van wat gaande is, is het nog te vroeg, maar steeds meer onderdelen van deze crisis lijken toch zeer zeker goed voorbereid. Een van de peilers van deze ‘pandemie’ lijkt het ‘European Vaccine Action Plan’ dat al in 2014 werd vastgesteld. Daarop volgden in 2019 nog The Global Vaccination Summit en Event201. Wie de gemaakte afspraken en plannen doorleest herkent veel van wat we nu meemaken: de harde promotiecampagne met het vaccin als ‘enige oplossing’, de dwang om iedereen te vaccineren, de censuur, de bizarre wetjes en regels en alle andere denkbare middelen om de vaccinatiegraad zo hoog mogelijk te krijgen.

September 2014: Het European Vaccine Action Plan

Op 17 september 2014 bereikten landen uit de Europese Unie en (ver) daarbuiten zoals onder andere Israël, Oekraïne, Kyrgyzstan en Belarus een overeenkomst om alle inwoners van deze lidstaten te beschermen tegen alle door vaccinatie te bestrijden ziekten. Het plan is een initiatief van de WHO Europe en draagt de naam ‘European Vaccine Action Plan 2015-2020’. In de factsheet (PDF) worden polio, mazelen, rode hond en hepatitis B als via vaccinatie uit te bannen ziekten genoemd. Covid-19 wordt er niet in genoemd.
Toch luistert bovenstaande bij dit plan behorende video als een opmaat naar de klemmende situatie waarin de wereld zich nu bevindt en waarbij ‘het vaccin’ als enige uitweg wordt gepresenteerd. De video werd online gezet (volgens opgave van Youtube) op 9 september 2015. Opvallend daarbij is dat onder de video er 15 duimpjes omhoog gaan en 1.000 duimpjes omlaag, een indicatie dat velen de inhoud toen al niet aansprak. Amper twee maanden na ondertekening van deze overeenkomst bezocht Bill Gates Mark Rutte in het Torentje.

Wake up call

Wie de video stap voor stap bekijkt ziet precies het narratief dat nu wordt ingezet om iedereen gevaccineerd te krijgen. De video spreekt van een ‘wake up call’. Talrijke epidemieën hebben ‘duizenden levens’ gekost, ook dat van kinderen, zo onderstreept de voice-over. En dat had allemaal met een vaccin voorkomen kunnen worden. Daarom dat zoveel landen hun handtekening hebben gezet om een pan-Europees vaccinatieprogramma op te zetten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: